.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Το «Εγχειρίδιο του απόλυτου σεξ για Μουσουλμάνες»

Οδηγός σεξ για Μουσουλμάνες, επιτρεπτός από την θρησκεία τους, έχει κάνει θραύση στον Μουσουλμανικό κόσμο....

Τίτλος του βιβλίου: «Μουσουλμανικό εγχειρίδιο για σεξ: Ένας οδηγός αποδεκτός από το Ισλάμ για τρελό σεξ». Συγγραφέας του βιβλίου μία Μουσουλμάνα που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και διατηρεί την ανωνυμία της.

Το βιβλίο αυτό μυεί τις Μουσουλμάνες στον κόσμο της ηδονής και του έρωτα με τρόπο που να συνάδει όμως με τις αρχές και τα ήθη του Ισλάμ, όπως επισημαίνει η συγγραφέας του.

Το εγχειρίδιο αυτό μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν όλα τα… κόλπα στις ερωτικές σχέσεις των Μουσουλμάνων. Η συγγραφέας του, γνωστή με το ψευδώνυμο «Umm Muladhat», έχει αφιερώσει τα κεφάλαια του βιβλίου στα μυστικά του σεξ.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Guardian», η συγγραφέας επεσήμανε ότι, παρά το γεγονός ότι ορισμένες πελάτισσές της έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένες, άλλες θεώρησαν ότι το βιβλίο δεν πέτυχε ακριβώς το στόχο του.

«Έχω λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά και σημαντικό αριθμό αηδιαστικών μηνυμάτων… Μία γυναίκα μου είπε ότι δεν της είναι απαραίτητο το εγχειρίδιο γιατί έχει μάθει τα πάντα από τη μητέρα της. Αμφιβάλλω ότι οποιαδήποτε μητέρα μιλάει τόσο έξω από τα δόντια όσο εγώ», υποστηρίζει η συγγραφέας και προσθέτει: «Έχω δώσει έμφαση στη σεξουαλική επαφή μόνο με το σύζυγο αλλά έχω αναλύσει όλο το φάσμα των σεξουαλικών εμπειριών μαζί του»..

Σύμφωνα με το Ισλάμ, δίνεται έμφαση στην απόλαυση των σχέσεων στο πλαίσιο του γάμου, όχι μόνο για αναπαραγωγή.

«Είναι δικαίωμα της συζύγου να ικανοποιείται σεξουαλικά από τον σύζυγό της», υποστηρίζει η συγγραφέας του ισλαμικού «Κάμα Σούτρα». Η ίδια αποκαλύπτει ότι πήρε την απόφαση να πάρει στυλό και χαρτί και να γράψει το βιβλίο όταν ένας παντρεμένος φίλος της της έκανε παράπονα ότι ποτέ δεν απόλαυσε το σεξ με την σύζυγό του.

Η συγγραφέας επισημαίνει ότι, πολλές Μουσουλμάνες μπερδεύονται για το ποιες σεξουαλικές πράξεις είναι επιτρεπτές για το Ισλάμ. Υπάρχει η εσφαλμένη αντίληψη ότι τα θηλυκά δεν πρέπει να απολαμβάνουν σεξ.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε