Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ο Ιρλανδός αγρότης ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από ένα ξωτικό Leprechaun

Ένας κτηνοτρόφος γαλακτοπαραγωγής από τη Νότια Ιρλανδία λέει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση για δύο ημέρες από....
"έναν εξαιρετικά κοντό γενειοφόρο ανθρωποειδές", τον οποίο λέει ότι είναι ένα Leprechaun (Ιρλανδικό ξωτικό).

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα το πρωί στο RTÉ, ο Angus Brennan από το Watergrasshill, κοντά στο Cork, λέει ότι ενώ άρμεγε τις αγελάδες του το Σάββατο, χτυπήθηκε στο κεφάλι από πίσω με ένα φτυάρι ή παρόμοιο εργαλείο.

Η επίθεση τον εξουδετέρωσε, και όταν ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, τον είχαν δέσει σε μια δοκό στήριξης μέσα στον δικό του αχυρώνα.

Ο 54χρονος αγρότης λέει ότι είχε υποστεί βιασμό, επανειλημμένα, κατά τις επόμενες 40 ώρες από ένα "μικρού μεγέθους νανοειδές ξωτικό με κόκκινη γενειάδα και κώνικο καπέλο"..

"Δεν ήταν ανθρώπινο! Ήταν μικροκαμωμένο, διαβολικό και μιλούσε ασυνάρτητα. "

Σύμφωνα με τον κ. Brennan, το ξωτικό (Leprechaun) τον βίασε περισσότερο από 20 φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο, πριν φύγει για κάποιο άγνωστο λόγο.

"Με χρησιμοποίησε με κάθε δυνατό τρόπο για δύο ήμερες, και μετά έφυγε. Λίγες ώρες αργότερα, ήμουν τελικά σε θέση να απελευθερωθώ από τα δεσμά μου και να καλέσω την αστυνομία ».

Οι αστυνομικοί και παραϊατρικοί νοσοκόμοι έφτασαν στο χώρο μέσα σε λίγα λεπτά και βρήκαν τον κ. Brennan να βρίσκεται σε μια λίμνη του δικού του αίματος.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bon Secours στο Κορκ όπου οι γιατροί παρατήρησαν «προφανή συμπτώματα βίαιης σεξουαλικής επιθετικότητας».

Ο Επίτροπος της Gardai, Noirin O'Sullivan, επιβεβαίωσε ότι η εθνική αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα, αλλά επέμεινε ότι οι αστυνομικοί αναζητούσαν επί του παρόντος "υπόπτους ανθρώπους".
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος μπορεί να είναι ένας γενειοφόρος κοκκινοτρίχης νάνος, που έχει ύψος περίπου 80 εκατοστά.


Είναι μάλλον απίθανο ο βιαστής να αποδειχθεί ότι είναι ξωτικό Leprechaun, ένας τύπος νεράιδου στην Ιρλανδική λαογραφία που συνήθως απεικονίζεται ως μικρόσωμος γενειοφόρος άντρας που συμμετέχει σε κακές πράξεις.

Ακόμα κι αν είναι έτσι, ένας εκπληκτικά υψηλός αριθμός συμβάντων θεάσεων από τα ξωτικά "Leprechaun" έχουν συμβεί και ακόμη μερικές επιθέσεις έχουν αναφερθεί τα τελευταία χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Απρίλιο του 2015, ένας Ουαλός ανέφερε ότι δέχτηκε επίθεση και ληστεύτηκε από ένα ζευγάρι "διαβολικών ξωτικών" οπλισμένων με μαχαίρια.

Τον Ιούνιο του 2012, στο Σιάτλ, ένας άνδρας που βρήκε καλυμμένο αίμα έξω από ένα μπαρ ανέφερε ότι δέχτηκε επίθεση από "μια συμμορία ξωτικών Leprechaun".

Το 2006, σε μια θέαση ξωτικού Leprechaun στο Mobile-ΗΠΑ αναστάτωσε, μεγάλο πλήθος και μάλιστα αναγκάστηκε και η παρέμβαση της αστυνομίας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα ξωτικά Leprechaun πρέπει κάποια στιγμή, να συλληφθούν...

Ξωτικο Leprechaun

Μετάφραση-Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

 Το είδαμε εδώ 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε