.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΜΑΧΗ ΤΟ 1986 ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ο πρωταγωνιστής της αιματηρής μάχης στον Έβρο το 1986 αποκαλύπτει την αλήθεια στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο....

Γιωργος Τζ: Αυτό το σκηνικό έγινε στην Καβυσό κι ακούγοντας τους πυροβολισμούς βγήκαμε από το φυλάκιο. Ανταλλαγή πυρών υπήρχε κι από τους Τούρκους υπήρχε ένας αξιωματικός και 3 στρατιώτες θύματα.

Λοιπόν για να ειπωθούν κάποιες αλήθειες κ να μη γράφετε αερολογίες έχω να πω τούτα: Η ριπή από Φν στον Καράγωγο ήρθε από αξιωματικό κ όχι από στρατιώτη. Όταν είδε ο Τούρκος αξιωματικός να μιλά ο δικός του με τον δικό μας του έβαλε τις φωνές. Αντιμίλησε ο Ζήσης και του έριξε χωρίς ειδοποίηση σύμφωνα με μαρτυρίες που μας είπε ο αγροφύλακας.

Αλλά μάθετε πώς τον όρκο μας εκείνη την ημέρα τον τιμήσαμε... τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Jack Sparrow: Στο επεισόδιο στον Έβρο το 86 οι μαγκιές των Τούρκων και η δολοφονία μπαμπέσικα του ΚΑΡΑΓΟΓΟΥ πληρώθηκαν ακριβά και όπως έπρεπε.. 4 Τούρκοι στρατιώτες επί τόπου νεκροί και άλλοι 4 υπέκυψαν αργότερα στα τραύματα..

Ήταν τότε που οι Τούρκοι δάγκωναν τα πόδια τους από φόβο ξέροντας ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν χαμπαριάζουν... όχι όπως τώρα που μας έμαθαν τα γιουσουφάκια τα δικά μας να τους φοβόμαστε..

Ακολούθησε αργότερα και το κυνηγητό στο Αιγαίο με το "Πιρι Ρεϊς" που τους το βάλαμε εκεί που ξέρουν.. Αυτοί είναι οι Τούρκοι.. κότες ολκής.. μόλις αντιδράσεις και τους δείξεις ότι θα υποστούν γερό χτύπημα κιοτεύουν..


zouglagr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε