.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πρώην Ρώσος κατάσκοπος ισχυρίζεται ότι σκότωσε το "πραγματικό Donald Trump" το 2006

Ένας άνδρας που ισχυριζόταν ότι ήταν επαγγελματίας δολοφόνος για τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες λέει ότι σκότωσε....
το «πραγματικό Donald Trump» το 2006 και ότι η Μόσχα τον αντικατέστησε "εν ριπή οφθαλμού".

Ο 59χρονος Βλαντιμίρ Πέτροβιτς Βόλτσενκοφ εγκατέλειψε το σπίτι του στην Αγία Πετρούπολη τον Μάιο για να ζητήσει άσυλο στη Γαλλία υποστηρίζοντας ότι η ζωή του κινδύνευε αν παρέμενε στη Ρωσία.

Ισχυρίζεται ότι πέρασε 41 χρόνια εργασίας για την KGB και τον διάδοχο της FSB και παραδέχεται ότι σκοτώθηκαν πάνω από 180 άτομα για το Ρωσικό κράτος.

Ο κ. Volchenkov αναφέρει ότι τα περισσότερα από αυτά τα θύματα θεωρούνταν Ρώσοι, ως απειλές για το Κρεμλίνο, αλλά τουλάχιστον δώδεκα από αυτούς ήταν αλλοδαποί.

Στη λίστα του, ένα όνομα ξεχωρίζει σίγουρα μεταξύ των άλλων: ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald J. Trump.

Ο κ. Volchenkov ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον κ. Trump μετά από ένα γεγονός στην Πράγα το 2006, επιμένοντας ότι ο άνθρωπος που ασκεί καθήκοντα προέδρου είναι ένας απατεώνας.

"Θα έκανα όπως διατάξατε, δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο στόχος. Δεν ήξερα ποιος ήταν ο κ. Trump όταν μου διατάχθηκε να τον σκοτώσω. Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνω. "

Λέει ότι κατέπνιξε τον δισεκατομμυριούχο στην αίθουσα του ξενοδοχείου και ότι η FSB αντικατέστησε αμέσως τον δισεκατομμυριούχο "εν ριπή οφθαλμού".

"Οι μυστικές υπηρεσίες το κάνουν όλη την ώρα. Μερικοί πράκτορες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση προσώπου για να μοιάζουν με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι στη συνέχεια εξαλείφονται και αντικαθίστανται.

Ο Βλαντιμίρ Βόλτσενκοφ ισχυρίζεται ότι είδε μόνο τον κ. Trump ως επιχειρηματία τότε και δεν είχε ιδέα ότι το Κρεμλίνο σκόπευε να πάρει τον αντιπρόσωπό του εκλεγμένο Πρόεδρο.


Όταν ρωτήθηκε για τις αξιώσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Air Force One σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος απέρριψε τους ισχυρισμούς ως «ψέματα και ψεύτικα νέα» προσθέτοντας «είμαι ο πραγματικός μου».

Οι ισχυρισμοί του κ. Volchenkov δημιούργησαν πολλές αντιδράσεις και θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τα κοινωνικά μέσα.

Πολλοί υποστηρικτές του Trump τον αποκαλούν απάτη και ψεύτη, ενώ άλλοι τον κατηγορούν ότι εργάζεται για τους Δημοκρατικούς.

Πολλοί από τους αντιπάλους του Trump από την άλλη πλευρά ελπίζουν ότι ο 59χρονος άνδρας θα μπορούσε να κρατήσει το κλειδί για να αποδείξει ότι ο Πρόεδρος είναι Ρώσος πράκτορας και ότι η Μόσχα διαχειρίστηκε τις Αμερικανικές εκλογές.

Ο κ. Volchenkov αναφέρει ότι θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία του Trump και άλλες δολοφονίες στην αυτοβιογραφία του που πρόκειται να δημοσιευθεί τον Δεκέμβριο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

[Πηγή]