Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Εργαζόμενη σε νεκροτομείο συνελήφθη μετά τη γέννηση του μωρού... ενός νεκρού

Κάνσας Σίτι, ΜΟ: Μία 26χρονη εργαζόμενη σε νεκροτομείο συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από μια εξέταση DNA που αποκάλυψε ότι το....
νεογέννητο παιδί της ήταν το αποτέλεσμα μιας νεκροφιλικής επαφής με έναν άνδρα που έπρεπε να κάνει αυτοψία.

Η Jennifer Burrows, βοηθός παθολόγος με τις υπηρεσίες ιατρικού εξεταστή του Jackson County, κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με δεκάδες πτώματα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, μια συμπεριφορά που οδήγησε στη γέννηση παιδιού στις 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Κάνσας Σίτι Μισσούρι, το μωρό της είναι γιος ενός άνδρα που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Μάρτιο του 2017 και του οποίου το σώμα έπρεπε να κάνει αυτοψία. Ισχυρίζονται ότι η κα Burrows κακοποίησε σεξουαλικά περισσότερα από 60 άλλα νεκρά σώματα, που ανήκουν σε αρσενικά ηλικίας 17 έως 71 ετών.

"Ξεκινήσαμε έρευνα για την υπόθεση αυτή τον Οκτώβριο, αφού ενημερώσαμε ότι ο ύποπτος μπορεί να έχει σεξουαλικά κακοποιήσει τα πτώματα", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της αστυνομίας Forthe. "Συσσωρευτήκαμε αρκετούς αποδείξεις τους τελευταίους μήνες για να λάβουμε ένα ένταλμα για τεστ πατρότητας για τον νεογέννητο γιο της.

Επιβεβαίωσε τις υποψίες μας ότι ο πατέρας του παιδιού της ήταν πράγματι ένας 57χρονος κτηνίατρος από το Τέξας που οδηγούσε μέσω του νομού όταν είχε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει υποδηλώνουν ότι δεν είχε συναντηθεί ποτέ με την κα Μπάροους πριν από την κατάπαυση και ότι ήταν ήδη νεκρός όταν το μωρό είχε συλληφθεί ».

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της KCMO Darryl Forté σχολίασε εν συντομία τη σύλληψη της κας Burrows σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αποκαλώντας την "μία από τις πιο οδυνηρές περιπτώσεις που έχει δει στην καριέρα του".

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν νόμοι (κρατικοί ή ομοσπονδιακοί) που να διέπουν ή να απαγορεύουν ρητά την πρακτική της νεκροφιλίας, αφού το πτώμα θεωρείται ανθρώπινο υπόλειμμα και δεν ζει πλέον. Ως εκ τούτου, είναι τεχνικά νόμιμο στην πολιτεία του Μιζούρι, και οι πράξεις της κας Burrows κρίνονται ως άσεμνη μεταχείριση ενός πτώματος.

Αντιμετωπίζει συνολικά 158 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της άσεμνης μεταχείρισης ενός πτώματος, της ατασθαλίας συμπεριφοράς, της άσεμνης έκθεσης και της κατοχής παράνομων ναρκωτικών.

Οι ψυχολόγοι και οι εμπειρογνώμονες στους οποίους διεξήγαμε συνέντευξη χωρίστηκαν στην ερμηνεία τους για την περίπτωση της κας Burrows.

Κάποιοι, όπως και η καθηγήτρια Isabella Ramirez του Πανεπιστημίου του Μισσούρι, πιστεύουν ότι η νεαρή γυναίκα υπέφερε από ψύχωση και, τουλάχιστον εν μέρει, έχανε κάθε ιδέα πραγματικότητας.

Άλλοι, όπως ο Δρ. Gerald Porter, γνωστός ψυχολόγος και ειδικός σε σεξουαλικές διαταραχές που σχετίζονται με το Ινστιτούτο Ψυχολογικών Επιστημών, πιστεύουν ότι ο κατηγορούμενος είναι σαφώς καταναγκαστικός νεκροφιλικός και ότι η επιλογή του επαγγέλματος εμπνεύστηκε από τη σεξουαλική του απόκλιση στην πρώτη θέση.

Όλοι φαίνεται να συμφωνούν, ωστόσο, ότι η 26χρονη γυναίκα υποφέρει από ψυχικά προβλήματα και ότι πιθανότατα θα καταγγείλει παρανοήσεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε