.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΜΕΤΑΛΛΙΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΑ... Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ! Χρυσός ξανά ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης… (ΒΙΝΤΕΟ). Δεν σταματά η συλλογή μεταλλίων από....
τον «βασιλιά των κρίκων»! Ο μεγάλος Λευτέρης Πετρούνιας στέφθηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά(!) πρωταθλητής Ευρώπης, επιβεβαιώνοντας πως δεν έχει αντίπαλο!

Για συνέχεια ΕΔΩ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις της Μπελιμπασάκη: «Εμείς οι Έλληνες έχουμε ΨΥΧΗ»… (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Μαρία Μπελιμπασάκη στις πρώτες δηλώσεις της μετά το θρίαμβο στο Βερολίνο τόνισε πως, παρότι η Ελλάδα περνάει τόσο δύσκολα, δεν γίνεται να τα παρατήσουμε ως λαός.

Για συνέχεια ΕΔΩ 

Συγκινεί η Μπελιμπασάκη: Έτρεξα για τις ψυχές των θυμάτων… (ΒΙΝΤΕΟ)
Παρά την έκσταση στην οποία βρισκόταν, μετά την απίστευτη επιτυχία της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στα 400 μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Μαρία Μπελιμπασάκη είχε στο μυαλό και την καρδιά της τους ανθρώπους που χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά.

Για συνέχεια ΕΔΩ

Κωπηλασία: Πρώτες στον κόσμο Μπούρμπου και Κυρίδου
Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία, καθώς χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα της δικώπου άνευ με τις Μαρία Κυρίδου - Χριστίνα Μπούρμου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Για συνέχεια ΕΔΩ

Νέο μετάλλιο για την Ελλάδα! Aσημένιος ο Γκολομέεφ…
Ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελλάδα, το δεύτερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκόβης, με τον Κριστιάν Γκολομέεφ, να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο για τη χώρα μας, κάνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Για συνέχεια ΕΔΩ

Και άλλο μετάλλιο για την Ελλάδα: Τρίτος ο Τσιάμης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Ακόμα μία επιτυχία μετρά ο Ελληνικός αθλητισμός καθώς ο Δημήτρης Τσίαμης κατέκτησε την τρίτη θέση στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου με καλύτερο άλμα στα 16,78μ.

Για συνέχεια ΕΔΩ

Δύο ασημένια μετάλλια για τον Καλπογιαννάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα TECHNO 293 plus
Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα TECHNO 293 plus στη Λετονία, στις κατηγορίες youth plus και Tplus.

Για συνέχεια ΕΔΩ

Mας έκανε υπερήφανους! Κέρδισε μετάλλιο ο Χρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου… 
Στο βάθρο ανέβηκε και σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου ο Απόστολος Χρήστου. Ο Ελληνας κολυμβητής χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση που γίνεται στη Γλασκώβη, κερδίζοντας το χάλκινο στα 100 μ. ύπτιο.

Για συνέχεια ΕΔΩ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε