Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (Πώς προκλήθηκε;)

Όπως έχω ξαναπεί, η φασιστοσυμμορία που μας "κυβερνά", ξέρει ότι τελειώνει η θητεία της, και λίγο πριν πέσουν θα τα κάψουν όλα....

Κυριολεκτικά και μεταφορικά! ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να αρκεστούν μόνο στα ξεπουλήματα της Θράκης, του Αιγαίου, της Μακεδονίας, του ενεργειακού πλούτου μας για 99 χρόνια, και στα 4 μνημόνια.

Ήθελαν και νεκρούς, τον χειμώνα στην Μάνδρα, και τώρα στις πυρκαγιές της Αττικής. Κατά προτίμηση Έλληνες. Γι' αυτό και είναι τέτοια η χαρά τους, που δεν μπορούν να την κρύψουν πια, ομολογώντας τόσο ο Πάκης όσο ο Τσίπρας για "θυσίες και ασύμμετρες απειλές".

Στην περίπτωση των DEW, συνδυάστε αυτά όλα, με τις φήμες για μυστική εκκένωση των 8 Τούρκων πραξικοπηματιών που ίσως φυλάσσονταν μυστικά στην περιοχή, μετά την μετακίνησή τους από το Ολυμπιακό Χωριό (μια πληροφορία που επίσης κρύβουν) όπως επίσης και τις μαρτυρίες των κατοίκων, τις προηγούμενες μέρες πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, για ήχους στην ατμόσφαιρα σαν δυνατά "πυροτεχνήματα".

Χαρακτηριστικός προάγγελος των DEW... Και φυσικά, όπως και στην περίπτωση του ΉΡΩΑ και κορυφαίου πιλότου Μπαλταδώρου, (που κατά την δική μου γνώμη και όχι μόνο, έπεσε από υπερ-όπλα των απέναντι) η φασιστοκυβέρνηση θα βγάλει πόρισμα στο τέλος ότι έφταιγαν οι άνεμοι και οι "κακοί" κάτοικοι με την άναρχη δόμηση τους.

Ήδη ο Καμμένος αυτό ξεκίνησε και λέει από το πρωι...

Mπραβο βρε Βασούλα, καταπληκτική και αναλυτικότατη όπως πάντα!

Aquila



vasoula2908

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε