Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ 2028

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΛΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ....
ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ..ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ..ΘΥΜΑΣΑΙ.. 9 ΜΑΪΟΥ... ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ ΠΟΛΛΑ.. ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΠΑΛΙ ΙΔΙΟΣ.. 9 ΜΑϊΟΥ ΤΟΥ΄18..

ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ.. ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.. ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ''ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ''.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΣΑΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ..

ΜΕ ΕΠΝΙΓΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ..ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.. ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΕΝΑ.. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΗΤΗΣΑ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΟΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ..

ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΌ ΜΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΑ ΑΛΛΟ ..ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ, ΜΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΟΙ..ΚΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΠΑ ΦΤΑΝΕΙ , Ως ΕΔΩ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΑΛΙΣΕΙΣ ΟΛΑ..

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ 2 ΜΑΜΑΔΕΣ Ή ΔΥΟ ΜΠΑΠΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΗ ΑΠΤΟ ΘΕΟ.. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΗΘΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ..

ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΧΑΣΕΙ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΑΜΠΑ Ή ΜΑΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΦΥΣΗ Ή ΛΟΓΟ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΣΟΥ..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΝΙΞΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟ DNA TOY ΘΕΟΥ , ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ Ως ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΣΟΥ... ΘΑ ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΥΤΤΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΣ΄ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΞΟΡΙΣΟΥΝΕ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΡΘΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ.. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΤΗ.. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΤΕΡΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΣΟΥ.. ΘΥΜΗΣΟΥ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.. ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε