.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

METANAΣTEYTIKO

Το θέμα είναι σοβαρό! Προσπάθησαν να περάσουν Ελλάδα εκατοντάδες πλαστά Τουρκικά διαβατήρια μέσω εταιρείας courier....

Καλημέρα!! Το φασιστο fb μπλόκαρε το προφίλ της Αnna Art για μια παλιά δημοσίευση που αφορά τους λαθρομετανάστες. Μου έστειλε την δημοσίευση στο viber για να την δημοσιεύσω. Προφανώς επειδή αποδέχθηκε αιτήματα καινούργιων φίλων κάποιος από όλους το έψαξε για να λειτουργήσει σαν πρακτοράκι τους.

Η δημοσίευση είναι αυτή: Στην Σάμο έχουν 5000 λαθρομετανάστες και 6000 ντόπιους κατοίκους. Επίσης καθημερινά καταφθάνουν στα νησιά μας και κυρίως Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο καραβιές με χιλιάδες λαθρομεταναστών. Μέσα στις συμφωνίες μάλλον θα ήταν να δώσουν Θράκη, νησιά και κάποια γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας πρίν το πάρουμε χαμπάρι.

Και λέω πρίν το πάρουμε χαμπάρι διότι εάν μας ανακοινώνανε ότι θα έχουμε πόλεμο με τις γείτονες Χώρες οι Έλληνες δεν θα καθόταν να το φάνε έτσι αμαχητί. Τουλάχιστον το παρελθόν της ένδοξης ιστορίας μας αυτό απέδειξε.

Οτι σε κάθε πόλεμο η οποιαδήποτε μάχη οι άντρες μπαίνανε μπροστά προτάσσανε τα στήθη τους και πολεμούσανε μέχρι εσχάτων για την πατρίδα, ασχέτως αν νικούσαν η χάνανε σε μία μάχη. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γινότανε και σήμερα αν κήρυτταν έναν κανονικό πόλεμο. Πιστεύω ότι πάλι οι άντρες θα ήτανε στις επάλξεις και θα πολεμούσανε κατά μέτωπο όπως τους αρμόζει κιόλας διότι από την φύση τους είναι πιο ευθείς από τις γυναίκες.

Όμως επειδή αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις κουρτίνες της νέας τάξης έχουν στήσει τον πιο ύπουλο πόλεμο, τον πιο ραδιούργο ίσως όλων των εποχών, έχουν μελετήσει πολύ καλά τις συμπεριφορές των λαών και δή βάση της ιστορίας των και επειδή το πείραμα επέλεξαν πρώτα να το πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα, στον Ελληνικό λαό που αυτό σημαίνει ότι μελέτησαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο λαό το παρελθόν του την ιστορία του κινούνται βάση της μελέτης των συμπεριφορών, και για αυτό ποτέ ξανά δεν θα τολμούσαν να κηρύξουν έναν φανερό πόλεμο.

Διότι ξέρανε ότι οι Έλληνες θα προβάλλανε πάλι εξίσου δυναμική αντίσταση όπως στο παρελθόν ,οπότε η θα αποτρέπανε την πραγμάτωση των σχεδίων τους η θα τους κατατροπώνανε οριστικά. Και τι κάνανε λοιπόν; Κηρύξανε έναν αόρατο πόλεμο, ύπουλο έτσι ώστε στα μάτια των ανδρών που δεν διακατέχονται από πονηρία η υπουλία να μην φαίνεται κάν πόλεμος.

Αυτός ο πόλεμος είναι καθαρά γυναικείος πόλεμος. Είναι τόσο πονηρός και ύπουλος που μόνο μία γυναίκα θα μπορούσε να καταλάβει τα σχέδια τους. Είναι πόλεμος κάτω από το τραπέζι, πούστικος πόλεμος, εξ΄ού και τόσα πουσταριά μαζεμένα στην πολιτική σκηνή. Άρα ποιός μπορεί να τους αντιμετωπίσει με τα δικά τους πούστικα ύπουλα όπλα; Μα οι γυναίκες φυσικά.

Δεν λέει ο σοφός λαός στην πουτάνα πουτανιές δεν πιάνουν; Ε! , αυτό είναι!!! Άντε να κοροϊδέψεις τις γυναίκες!!! Μαύρο φίδι που σε έφαγε!!! Για αυτό βλέπουμε αυτήν την στιγμή παντού μπροστά γυναίκες να μάχονται εξίσου δυνατά όπως κάποτε οι άνδρες. Γιατί είναι γάτες, τα πιάνουν τα κουτοπόνηρα και ύπουλα σχέδια τους.

Αλλά αφού έχουν αόρατο και ακήρυχτο πόλεμο θα έχουν και αντίστοιχους αντιπάλους μην ξέρουν από που τους ήρθε. Γυναικείο πόλεμο κηρύξατε; Άντε γατάκια τώρα να σας δώ πώς θα τα βγάλετε πέρα με γυναίκες.

Και όταν οι άντρες που έχουν μπέσα και λογική πιάσουν αυτά που πιάνει η γυναίκα όχι μόνο απο πονηριά (εξυπνάδα) αλλά και από ένστικτο και μάθουν και αυτοί να το χρησιμοποιούν τότε να σας δώ πώς θα φύγετε απο την Χώρα μας πουστράκια, προδότες, λαθρομετανάστες και τουρκάκια που τώρα πουλάτε μούρη και το παίζετε μαγκάκια!!!

Από Αννέτα Μπούμη!


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε