.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ [βίντεο]

1ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ Σ.Σ.Α.Ε.
(ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ)
Φήμες λένε οτι η γυναίκα δεν μπορεί να ενταχθεί σε γυναικεία ομάδα γιατί από τη φύση της ανταγωνίζεται την εκάστοτε επικεφαλή....
άλλες φήμες λένε ότι η γυναίκα χάνεται στο δάσος..., ότι δεν διαθέτει το ένστικτο του κυνηγού..., ότι δεν μπορεί να σηκώσει βάρη..., ότι φοβάται τα χόρτα, τα αγκάθια, το σκοτάδι τα ζουζούνια κ ότι περπατάει στο έδαφος...!!!

Από την άλλη ΔΕΝ είναι φήμες αλλά η σκληρή πραγματικότητα ότι μπροστά σε 40 εκατομμύρια Τούρκων ανδρών, οι άνδρες μας είναι μόνο 5 εκατομμύρια. Βγάλτε τώρα τους ξενιτεμένους, βγάλτε τους αντιρρησίες, βγάλτε και τους... λιγότερο άνδρες.

Πόσοι μένουν τελικά;;; Πόσοι θα κρατήσουν από Ικαρία μέχρι Έβρο;;; Πόσοι θα φυλάξουν τις πόλεις, τα χωριά κ τα νησιά;;; Μήπως τελικά κυρίες μου είναι καιρός να σηκώσουμε και εμείς τα μανίκια;;;

Οι γιαγιάδες κ οι προγιαγίαδες μας το έχουν κάνει πολλάκις στο παρελθόν. Μήπως είναι καιρός να διαψεύσουμε τις κακές φήμες για την Ελληνίδα;;; Ξεκινά και εσύ λοιπόν κοπελιά! Άσε την θεωρία και ξεκινά την εκπαίδευση!

Μάθε να αμύνεσαι σαν άτομο και σαν ομάδα,, μάθε να συμμετέχεις στην Πολιτική Προστασία, μάθε να προσφέρεις, να βοηθάς...μάθε...!!!

Επικοινώνησε μαζί μας.






















SSAE MPF

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε