Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει για ψωμί πολυτελείας, ολικής άλεσης, πολύσπορο, μπαγκέτα, μαργαρίτα. Ψωμί με έντομα όμως δεν είχε σκεφτεί κανένας....
φούρναρης να παρασκευάσει εκτός από έναν ιδιοκτήτη φούρνου στη Φινλανδία.
Ο φούρναρης που υποστηρίζει ότι έχει την παγκόσμια πρωτιά λέει ότι το ψωμί αυτό έχει περισσότερη πρωτεΐνη από κάθε άλλο αρτοσκεύασμα καθώς σε κάθε φραντζόλα βάζει μέσα 70 γρύλους! ...
Για συνέχεια ΕΔΩ
Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε
φούρναρης να παρασκευάσει εκτός από έναν ιδιοκτήτη φούρνου στη Φινλανδία.
Ο φούρναρης που υποστηρίζει ότι έχει την παγκόσμια πρωτιά λέει ότι το ψωμί αυτό έχει περισσότερη πρωτεΐνη από κάθε άλλο αρτοσκεύασμα καθώς σε κάθε φραντζόλα βάζει μέσα 70 γρύλους! ...
Για συνέχεια ΕΔΩ
Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε