Μια ιδέα που ξεπουλάει στο εξωτερικό
OI EΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ
Μετά τους Ιταλούς και Ισπανούς που σάρωσαν τη διεθνή αγορά, ήρθε η ώρα των Ελλήνων να μοσχοπουλήσουν το λάδι της Ελληνικής....γης, γιατί απλά είναι καλύτερο.
Ωστόσο, για να μπει το ελληνικό λάδι στα ράφια των ξένων delicatessen αλλά και των άλλων εξειδικευμένων εμπορικών αλυσίδων στο εξωτερικό πρέπει να περάσει από έμπειρο designer και να το δημιουργήσουν ειδικοί στο branding και στο packaging...
Για συνέχεια ΕΔΩ
Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε