.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δελφάκιον πνικτόν μετά κοκκυμήλων (Χοιρινό στη γάστρα με δαμάσκηνα)

~ Στην κουζίνα του Αρχαίου Έλληνα ~
Ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός, που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο πέρασμά του, πάντα εξάπτει το ενδιαφέρον για κάθε πτυχή της....
καθημερινής ζωής των ανθρώπων της μακρινής εκείνης εποχής.

Μ’ αυτή την έννοια, ασχολήθηκαν αρκετοί κατά καιρούς με τις αρχαιοελληνικές διατροφικές συνήθειες...

Για συνέχεια ΕΔΩ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε