.

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘ. ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!

"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ"
Για τη φράξια του Υπουργείου Παιδείας, το Πανεπιστημιακό κατεστημένο, τις άθλιες εγκύκλιους στα σχολεία, το εφιαλτικό νέο Σύνταγμα που....
μας ετοιμάζουν. Για τον Αφελληνισμό της Παιδείας μας και τους "μασκοφόρους" που τη σημαδεύουν!

Η Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρία Μαντούβαλου μιλώντας στην ημερίδα «Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;» στο Βελλίδειο, στις 7-5-2017, παρουσία των Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης Ανθίμου και Σιατίστης Παύλου, εξαπέλυσε πραγματικούς κεραυνούς κατά των «εμπόρων των εθνών» αλλά και των «μασκοφόρων» της πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας μας, που καταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και νέα τάξη πραγμάτων.

Ζήτησε επίσης σύσταση «Εθνικού Δικαστηρίου» για την προστασία του έθνους, της παιδείας και της Ιστορίας μας και κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «Παιδομάζωμα» των μαθητών, που εκπαιδεύουν τα παιδιά ώστε να γίνουν «Ανθέλληνες»!

Κλείνοντας την δυναμική και θυελλώδη ομιλία της που ξεσήκωσε ρίγη ενθουσιασμού, η Μαρία Μαντούβαλου απήγγειλε κάποιους γεμάτους νόημα στίχους του Νίκου Γκάτσου:

«Πότε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι
Πότε θα ‘ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι
να συνοδεύσουνε την βλακεία
στην τελευταία της κατοικία»

=====================================================

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ


NOIAZOMAI

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΣΕ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Κεραυνοί της Καθηγήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρίας Μαντούβαλου, για τον Αφελληνισμό της Παιδείας μας και τους "μασκοφόρους" που τη σημαδεύουν!

Η φράξια του Υπουργείου Παιδείας, το Πανεπιστημιακό κατεστημένο, οι άθλιες εγκύκλιοι στα σχολεία, το εφιαλτικό νέο Σύνταγμα που μας ετοιμάζουν και η ύστατη προειδοποίηση: "την οργή των νεκρών να φοβάστε"!

Η εκπληκτική και δυναμική ομιλία της που ξεσήκωσε ρίγη ενθουσιασμού, έγινε κατά την ημερίδα "Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα" στο Βελλίδειο, στις 7-5-2017 μ.Χ..

Δυστυχώς η φωνή στο βίτεο κάνει διακοπές (έχει υποστεί ῾χειρουργικη επεμβαση῾ στα καίρια σημεία!). Αυτη η παρέμβαση δείχνει την σημαντικότητα του περιεχομένου της ομιλίας.

Δείτε τώρα ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ γίνονται τα παιδιά μας ανθέλληνες: ΕΔΩ

Ευχαριστώ τον Jd [ jdimi1@optusnet.com.au] για το e-mail με το άρθρο του

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε