.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Θα μείνετε άναυδοι – Έφτασαν μέχρι εκεί – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με την συμπλήρωση έξι μηνών από τότε που ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέλαβε την προεδρεία στο άντρο της....
Νέας Τάξης, τον Λευκό Οίκο, η παγκοσμιοποιητική μη κερδοσκοπική οργάνωση με τον τίτλο «Human Rights Campaign» δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει παιδιά ως ομοφυλόφιλα - transgender και τα βάζει να μιλάνε στην κάμερα για τον «κακό Τραμπ».

Μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά! Παιδιά νηπιαγωγείου, τα οποία περιγράφουν, σύμφωνα με το σενάριο, την υποστήριξη που είχαν από τους φίλους τους, κάνοντας νύξη σε έννοιες όπως αποδοχή, προστασία και αγάπη.

Αυτός είναι άραγε ο σκοπός της ΜΚΟ ή η προώθηση του τρανσεξουαλισμού σε αυτές τις ηλικίες;

Εν συνεχεία, τα λόγια τους αντιπαραβάλλονται με δηλώσεις του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία του, όπου αναφέρει πως θα είναι «φίλος με την κοινότητα LGBT», ωστόσο θα προσπαθήσει να εμποδίσει την εξάπλωση του τρανσεξουαλισμού στα σχολεία, όπως έπραξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος τόνισε μεν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, απαγόρευσε όμως την διάδοση της ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδας σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και δη στα μικρά παιδιά!

Μεταξύ άλλων, καταλογίζουν στον Τραμπ πως ποτέ δεν ανακήρυξε τον Ιούνιο ως Μήνα Υπερηφάνειας, όπως είχε κάνει ο αριστερός προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα.

Δείτε το βίντεο και μείνετε άναυδοι, όπως μείναμε και εμείς! Άραγε θα προβληθεί σε νηπιαγωγεία και σχολεία στην Ελλάδα στα πλαίσια του κυβερνητικού προγράμματος για τις έμφυλες ταυτότητες;

Κλείνει με το εξής μήνυμα: «Αυτά τα τρανς παιδιά ξέρουν τι σημαίνει να είσαι φίλος. Ντόναλντ Τραμπ, δεν είσαι φίλος».

Κίμωνας Χαραλάμπους

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


Human Rights Campaign

[Πηγή] 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε