.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Η ΑΠΟΥΣΙΑ

Αγαπητοί μου αναγνώστες και φίλοι στο διαδίκτυο. Αυτές οι 14 μέρες που απουσίασα από την ενημέρωσή σας ήταν κρίσιμες για την....
οικονομική μου κατάσταση.

Καμία είδηση για την σύνταξη μου εδώ και 3,5 χρόνια που με διάφορες δικαιολογίες την καθυστερούν (διαδοχική με 4 ταμεία), και όπως λέγω... έρχεται με καμήλα από την Σαανά, την πρωτεύουσα της Υεμένης, και χάθηκε στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας, μέχρι να βρεί τον δρόμο της


Η δωδεκαωρία, 14ωρία ή και 16ωρία "γκρί" εργασίας ήταν και είναι η καθημερινότητα για να μαζέψουμε τα "του άρτου ημών του επιούσιου" μέσα σε σκληρό ανταγωνισμό επιβίωσης. Είναι ανάγκη να ξεκουραστεί το σώμα. Τα έσοδα μηδαμινά, οι τουρίστες -αυτοί που υπάρχουν-... είναι "σφικτοί".


Η χρονιά είναι για τους ξενοδόχους... οι οποίοι παρέχουν φαγητό, ποτό, και διασκέδαση τζάμπα μιας και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της διανυκτέρευσης (all inclusive).


Οι υπόλοιποι ελεύθεροι επαγγελματίες που ασχολούνται με τους τουρίστες (φαγητό, ποτό, διασκέδαση και αγορά αναμνηστικών - δώρων) αγωνίζονται να επιβιώσουν προς το παρόν.


Να μην ξεχνάμε ότι όλα τα προϊόντα και πρώτες ύλες που έρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα, το λιγότερο, είναι επιβαρυμένα κατά 15% λόγω μεταφορικών, ποσό το οποίο προστίθεται στην τιμή πώλησης.


Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας

Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε