.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Τι έχει «φυτέψει» η Ρωσία στις ακτές των ΗΠΑ;;;

Απίστευτος ισχυρισμός - Τι λέει το Κρεμλίνο
Δεν έχει σημασία που η Εθνική Δεξιά αποτελεί κοινό σπίτι για Τραμπ και Πούτιν. Οι Ρώσοι έχουν πάρει τα μέτρα τους για παν ενδεχόμενο....

Ωστόσο, αυτό που αποκάλυψε ο Ρώσος ταγματάρχης, Βίκτωρ Μπάρανετς, αν ισχύει, λούζει με κρύο ιδρώτα τους αξιωματούχους του αμερικανικού Στρατού.

Όπως αναφέρει, η Μόσχα φύτεψε πυρηνικά ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αμερικής που μπορεί να προκαλέσουν τσουνάμι αν πυροδοτηθούν.

Ισχυρίζεται δε ότι πρόκειται για την ρωσική απάντηση στην ανάπτυξη αμερικανικών και νατοϊκών δυνάμεων κατά μήκος της ρωσικής μεθορίου.

«Οι Αμερικανοί παρατάσσουν τα άρματα μάχης τους, τα αεροσκάφη και τάγματα ειδικών δυνάμεων κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας. Κι εμείς “φυτεύουμε” σιωπηρά την αμερικανική ακτογραμμή με πυρηνικούς πυραύλους. Κρύβονται και “κοιμούνται” μέχρι να τους δοθεί η εντολή...»

Το εν λόγω τσουνάμι θα μπορούσε να καταστρέψει πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.


«Η Ρωσία δεν θα ανταγωνιστεί με τις ΗΠΑ στις αμυντικές δαπάνες. Εμείς παίζουμε σε διαφορετική κατηγορία», πρόσθεσε και τόνισε:

«Το βασικό ζήτημα για μας είναι πώς θα διασφαλίσουμε την άμυνα της Ρωσίας με χαμηλότερο κόστος. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ήδη βρει ασύμμετρες απαντήσεις. Δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εν προκειμένω.»

Ωστόσο, εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης απέρριψε τους ισχυρισμούς του Μπάρανετς χαρακτηρίζοντάς τους «παράξενους».

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπογράμμισε πως το σχετικό ρεπορτάζ «δεν πρέπει να ληφθεί στα σοβαρά».

Ποιος ξέρει όμως σίγουρα τι πραγματικά ισχύει, υπό το πρίσμα πως οι Ρώσοι δουλεύουν πάντα με άκρα μυστικότητα;

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε