Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Το κοίτασμα της Θεσσαλονίκης με 10 τρις αξία

Όσα θα ακολουθήσουν είναι μήνυμα από Ερευνητή Μηχανικό που φοβάται για την ζωή του, για την πληροφορία που έχει αφού το κοίτασμα του....
Θερμαϊκού για τους κλέφτες και υπόλογους του Ελληνικού έθνους δεν υπάρχει.

Οι μετρήσεις επαληθεύουν τα δεδομένα πως η χώρα μας μπορεί να καλύψει της ανάγκες της, αλλά και της Ευρώπης για 300 έτη.

Ερευνητής - Μηχανικός

«Από τις μετρησεις κανένα άλλο από όσα υπάρχουν δεν μπορεί να συγκριθεί με το κοίτασμα του θερμαικού 10 τρις ευρώ από το κοίτασμα του Θερμαϊκού και όχι μόνο, ξέραμε για τους σχιστόλιθους και οι σχιστόλιθοι της Θεσσαλονίκης γεννούν φυσικό αέριο ( πετρέλαιο) κάτω απο το στρώμα του φυσικού αερίου. 1.000.000 τουλάχιστον νέες θέσεις εργασίας για 300 χρόνια.

Υπάρχει σε χάρτη κοίτασμα και ξέρουν ότι είναι τεράστιας αξίας και δεν θα πεινούσαμε για τουλάχιστο 300 χρόνια. Τα ξέρουν οι παπαγάλοι του συστήματος και σία ότι έχουν έναν θησαυρό στα πόδια τους αλλά δεν ξέρουν ότι αυτό το κοίτασμα θα αποφέρει 200 χιλ ευρώ έσοδα στην κάθε οικογένεια της Ελλάδας και δεν θα σταματάει να βγάζει.

Κάθε κοίτασμα έχει την δική του αξία με την θερμοκρασία και πίεση που αναπτύσσεται, όσο νότια πάμε τόσο πιο γρήγορα έχουμε ώριμο πετρέλαιο. Στην Θεσσαλονίκη λόγω χαμηλών θερμοκρασιών αναπτύσσεται πιο αργά η ωρίμανση. Στο κοίτασμα πετρελαίου στην Θεσσαλονίκη δήθεν θα συνδεθούν με αγωγούς για να δώσουν φυσικό αέριο στην κεντρική Ευρώπη;;;;.»

Η ανακάλυψη του κοιτάσματος έγινε την δεκαετία του 80 μα εμείς αυτό που κάναμε είναι να χρεώνουμε την πατρίδα μας για να πάρουν τον έλεγχο οι ΕΛΙΤ.

Η πατρίδα μας σκλαβώνεται κάθε μέρα στο υποτιθέμενο χρέος 400 δις ευρώ ενώ μόνο αυτό το κοίτασμα ελευθερώνει την χώρα μας. Η Ελλάδα από άκρη ως άκρη από τον βορρά έως τον νότο έχει μεταλλεύματα υψηλής αξίας μα οι πωλητές πεινάνε.

Δείτε άρθρο του 2011, ακούστε το ηχητικό και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Πατήστε ΕΔΩ

Η Ελλάδα αλώθει ο Έλληνας έχει σκλαβωθεί στο ψεύτικο χρέος και οι προσκυνημένοι πολιτικοί μας παραδίδουν τα πάντα.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε