Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης Χ θα χτυπήσει τη γή :) (βίντεο)

Θεωρίες συνωμοσίας ή κάτι ξέρουν και δεν μας το λένε;
To τέλος του κόσμου έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας ενώ η Ελίτ που κυβερνά τον κόσμος γνωρίζει πως ο περιβόητος....
αλλά και θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμερίων, ο Nibiru ή Πλανήτης Χ, θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ο εξαιρετικά αμφιλεγόμενος Πλανήτης Χ (είναι ένα υποθετικό πλανητικό αντικείμενο, που κρύβεται – κατά την άποψη ορισμένων ερευνητών- στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος και οδεύει προς τα ενδότερα του γαλαξία μας, αφού θα φτάσει στο πλανητικό μας σύστημα) θα προκαλέσει την Αποκάλυψη στη Γη, εξαλείφοντας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εκτός από την ελίτ, ισχυρίζονται οι συνωμοσιολόγοι.

Με την ανάλυση βιβλικών κειμένων και αστρονομικών ενδείξεων οι ερευνητές πιστεύουν ότι το 2017 είναι το έτος που ο Πλανήτης Χ θα φτάσει στην πλανητική γειτονιά μας και προαναγγέλλουν το τέλος των ημερών.

Στην «Αποκάλυψη» (12:1) αναφέρεται: «Ένα μεγάλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, έχοντας το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από 12 αστέρια στο κεφάλι της».

Αυτό σύμφωνα με τον ερευνητή χριστιανικών κειμένων David Μeade, είναι η απόδειξη ότι το τέλος πλησιάζει. Ο ίδιος λέει: «Το μεγάλο σημάδι, η γυναίκα, όπως περιγράφεται στην «Αποκάλυψη» (12:1-2), είναι μορφή αστρονομικών φαινομένων και διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το αστρονομικά λογισμικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει ποτέ παρουσιαστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ωστόσο, ποιος θα μπορούσε αυτό να το αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία».

Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να λέει: «Θα συμβεί μία και μοναδική φορά στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ποτέ δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Όταν αυτό συμβεί, η Γη θα μπει αμέσως σε διαδικασία αυτοκαταστροφής – πριν από την ώρα της-, όπως αναφέρεται στην έκτη σφραγίδα της «Αποκάλυψης».

Tο κανάλι ΑΜΤV στο Υοutube, που παρουσιάζει θέματα θεωριών συνωμοσιών, συμφωνώντας με την άποψη του Meade, λέει ότι οι συμμετέχοντες στην παγκόσμια ελίτ έπρεπε να μας έχουν προειδοποιήσει γι’ αυτό εδώ και χρόνια. Όμως, σιωπά προετοιμάζοντας την ενδεχόμενη φυγή.

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


Skywatch Media News


Beyond Science

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε