.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Τουαλέτες για τρανσέξουαλ στα δημοτικά σχολεία

ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Όλα τα καινούρια σχολεία στην Σκωτία θα έχουν τουαλέτες για τρανσέξουαλ, προκειμένου τα παιδιά να εισαχθούν στην διαστροφή της Νέας Τάξης....

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «independent», ο Δήμος ανακοίνωσε πως στα σχολεία υα υπάρχουν πλέον τουαλέτες ουδέτερες φύλου, έτσι ώστε τα παιδιά να «εντρυφήσουν στα θέματα ταυτότητας φύλου».

Ήδη τρία σχολεία στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή, θα βάλουν την ετικέτα «unisex» στους χώρους τουαλέτας, δημιουργώντας προηγούμενο για τα σχολεία που θα ακολουθήσουν.

Εν ολίγοις οι τουαλέτες για τρανσέξουαλ γίνονται υποχρεωτικές για τα σχολεία της Σκωτίας.

Το δημοτικό συμβούλιο της Γλασκώβης ισχυρίζεται πως η εν λόγω απόφαση θα βοηθήσει δήθεν στην αντιμετώπιση του bullying και της αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Ορισμένοι γονείς αμφισβητούν, ωστόσο, αυτή την ενέργεια, τονίζοντας πως οι «άφυλες» τουαλέτες παρεμβαίνουν στην ιδιωτικότητα των παιδιών.

Ποιος τους ακούει όμως…


Η πρωτοβουλία έχει ήδη εφαρμοστεί στο δημοτικό σχολείο του Hillhead, όπου έξι «unisex» τουαλέτες αντικατέστησαν εκείνες των αγοριών και τον κοριτσιών.

Ο υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, David McEwan, υπερασπίστηκε την εν λόγω πολιτική, αναφέροντας: «Το bullying μειώθηκε, η συμπεριφορά βελτιώθηκε, δεν υπάρχουν πλέον γκράφιτι και βόμβες νερού στο ταβάνι (!!!;;;;).

Βοηθά επίσης την ατζέντα των LGBT, επειδή αν έχουμε παιδιά, που ήδη από το δημοτικό σχολείο ανησυχούν για το φύλο τους, δεν θα έχουν πλέον το δίλημμα: ‘Πρέπει να πάω στις αντρικές ή στις γυναικείες τουαλέτες’».

Σίγουρα θα υπάρξουν καλοθελητές και στην Ελλάδα που θα προτείνουν το ίδιο! Ήδη έχουμε την θεματική εβδομάδα για τρανσέξουαλ στα γυμνάσια, ωστόσο η Νέα Τάξη επιθυμεί να απλωθεί η διαστροφή και στα δημοτικά σχολεία, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν ολοήμερη διδασκαλία στο πλαίσιο της Νέας Εποχής.

Μία κοινή ολοήμερη εκπαίδευση για όλους, με σκοπό οι αυριανοί πολίτες να είναι δούλοι του συστήματος και της Ατζέντας 2030, δίχως όρεξη για οικογένεια, καθώς οι σεξουαλικές προτιμήσεις επιδιώκεται να αλλάξουν ριζικά.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε