.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

"Η κυβέρνηση φάντασμα της Τσαμουριάς… εξυπηρετεί την Ελλάδα"

Γράφεται και προκαλεί δημοσίευμα σε Αλβανική εφημερίδα
«Επί αρκετό χρονικό διάστημα προβληματιζόμαστε και σκεφτόμαστε ποιος είναι αυτός από την Αλβανία που έχει συστήσει τη "Δημοκρατία της....
Τσαμουριάς" στην Ολλανδία, εκμεταλλευόμενος οικονομικά διάφορους Αλβανούς» επισημαίνει η Αλβανική εφημερίδα.

Ο Φεστίμ Λάτο, ο φερόμενος ως "πρωθυπουργός" του εν λόγω φανταστικού μορφώματος έχει καταδικαστεί από το δικαστήριο της Αυλώνας για κλοπή και εδώ πολλά χρόνια ζει αυτοεξόριστος στην Ολλανδία και μπορεί να επιστρέψει πίσω στην Αλβανία.

Ο Ρεσούλ Πίρο, ο υπουργός άμυνας του μορφώματος καταδικάστηκε στην Ελλάδα για ναρκωτικά το 2000 και αφέθηκε πρόωρα ελεύθερος. Το εν λόγω πρόσωπο βρίσκεται σε διαδικασία για την απόκτηση 500 χιλιάδων μέτρων γης στο Εξαμήλι της Β. Ηπείρου.

Η Μαργαρίτα Κόλα, που φέρεται έχει τη θέση του υπουργού εξωτερικών στο φανταστικό αυτό μόρφωμα, είναι ορθόδοξη χριστιανή και δεν έχει καμία σχέση με τους Τσάμηδες.

Το δημοσίευμα αυτό καταλήγει στην παραδοχή πως το ζήτημα των Τσάμηδων "έχει απομείνει να το λύσουν ναρκομανείς και βλάχοι της Ελλάδας," ενώ παράλληλα εκφράζει τη λύπη του "που οι πλούσιοι βιομήχανοι δεν κάνουν τίποτε για το θέμα των Αλβανών Τσάμηδων"

Το δημοσίευμα φέρει και φωτογραφία του ακόλουθου εγγράφου.


[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε