.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Οι Γκρίζοι Λύκοι απείλησαν να επιτεθούν σε Ελληνικά νησιά

Ας τολμήσουν!
Ο ηγέτης των ακροδεξιών Τούρκων Γκρίζων Λύκων και πολιτικός «συνέταιρος» του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σε νέο κήρυγμα μίσους μιλώντας στην....
κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, αποκάλεσε για μια ακόμη φορά την Κύπρο «χώρα των Τούρκων», ενώ απείλησε και με κατάληψη ελληνικών νησιών που δήθεν έχει «καταλάβει» παράνομα η Ελλάδα.

«Οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό οδηγούνται σε αδιέξοδο. Να υπενθυμίσω ότι οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν στις 15 Μαΐου 2015 διήρκεσαν 21 μήνες και στο τέλος διεκόπησαν εξαιτίας της δυστροπίας και της αμφίβολης πρόθεσης της ελληνοκυπριακής διοίκησης.

Και δεν έφθανε αυτό, στις 10 Φεβρουαρίου, η ελληνοκυπριακή βουλή αποφάσισε τον εορτασμό στα σχολεία του δημοψηφίσματος της Ένωσης, που σημαίνει την ένωση με την Ελλάδα», είπε ο αρχηγός συμμορίας φονιάδων και παρακρατικών και συνέχισε:

«Στις 16 Φεβρουαρίου ο Ελληνοκύπριος ηγέτης σηκώθηκε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έφυγε κλείνοντας δυνατά πίσω την πόρτα. Και βέβαια είναι κάτι που θα το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι Ελληνοκύπριοι.

Οι Ελληνοκύπριοι, οι οποίοι αποφεύγουν να αντιμετωπίζουν τις αλήθειες και δεν μπορούν να ανεχθούν την παρουσία των Τουρκοκυπρίων στο νησί, αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν καλά: η Κύπρος είναι τουρκική, είναι η χώρα των Τούρκων. Αυτή την ιστορική αλήθεια δεν είναι δυνατόν να την καταλάβει η ελληνοκυπριακή «παλικαροσύνη», που είναι εχθρός των Τούρκων».

Να σημειώσουμε εδώ ότι η μόνη ιστορική αλήθεια που υπάρχει είναι ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι, οι λεγόμενοι «λινομπάμπακοι» και να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε μια ιστορική αναφορά αποικισμού της Κύπρου από Τούρκους μέχρι και το 1974.

Άπαντες οι Τουρκοκύπριοι ήταν ελληνόφωνοι, ενώ και η ίδια η Τουρκία σε άλλες εποχές δεν τους εμπιστευόταν διότι τους θεωρούσε Έλληνες εξωμότες.

Η μόνη τουρκική γη που υπάρχει στον πλανήτη, αφού θέλει τέτοια απάντηση ο Μπαχτσελί, είναι η βορειοδυτική Κίνα-σύνορα με Μογγολία, από όπου κατάγονται οι Τούρκοι.

Επιστρέφουμε στον Μπαχτσελί:

«Η Ένωσις είναι ψέμα με ουρά, φανταστικό παραμύθι. Είναι απάρνηση, καταστροφή, μίσος. Αξίζει να ταφεί με την αναπνοή μας. Εάν η ελληνοκυπριακή διοίκηση επιθυμεί να συνδεθεί με την Ελλάδα, η πιο ειλικρινής συμβουλή μας είναι να εγκαταλείψουν το νησί, να μεταναστεύσουν στην Αθήνα και να μην ξαναέλθουν πίσω.

Ποιον θα βγάλουν και από ποια χώρα; Ποιανού τα εδάφη θα ενώσουν με ποιον; Ο ισχυρισμός ότι στο Κυπριακό (η διαδικασία) είναι ένα βήμα μπροστά είναι ιστορία. Η Κύπρος είναι τα κειμήλια των προγόνων μας, η μνήμη των μαρτύρων μας. Δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί και δεν θα επιτραπεί η εγκατάλειψή της».

Ο ακροδεξιός τραμπούκος όμως αναφέρθηκε και στο Αιγαίο, μιλώντας για νησιά που κατέλαβε η Ελλάδα παράνομα:

«Εντωμεταξύ, η Ελλάδα, παίζοντας με την εθνική ευαισθησία της Τουρκίας, προβαίνει σε επίδειξη ισχύος σε ορισμένα νησιά που έχει καταλάβει στο Αιγαίο», είπε και συνέχισε:

«Ο νέος Διοικητής του Ελληνικού Στρατού στις 19 Φεβρουαρίου βρέθηκε στις Οινούσσες, που είναι ένα από τα καταληφθέντα νησιά. Αυτός ο αποσαθρωμένος στρατηγός φωτογραφήθηκε με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ, κουνώντας το δάκτυλο, είπε ότι οι ενέργειες της Τουρκίας στις βραχονησίδες των Ιμίων αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο και από εδώ και στο εξής δεν θα δείξουν ανοχή.

Και ο Τούρκος ΥΠΕΞ στις 26 Φεβρουαρίου γνωστοποίησε εύστοχα τα όρια του στους Έλληνες ομολόγους του και είπε, να εξηγήσουν καλά και σε αυτό το ατίθασο παιδί.

Να μην εξαντλούν την υπομονή μας», είπε ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων που προφανώς και τον έχει «πονέσει» η προειδοποίηση Κοτζιά διότι γνωρίζει τι θα πάθουν έτσι κι εάν τολμήσουν να τα βάλουν με την Ελλάδα.

Επειδή λοιπόν γνωρίζει όχι μόνο τα χάλια του τουρκικού στρατού αλλά και την ελληνική ισχύ, άρχισε τις υστερίες:

«Η Ελλάδα πήρε με εχθρικό τρόπο τα νησιά και τις βραχονησίδες τα οποία δεν είχαν καταληφθεί στους Βαλκανικούς Πολέμους και δεν δόθηκαν στη Λωζάννη και στην κατοχή αυτή θα πρέπει να δώσει άνευ όρων τέλος και να συμπεριφερθεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Αυτό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε είναι ποιος είναι ο σκοπός και ο στόχος της Ελλάδας. Εάν θέλει και πάλι να τη ρίξουμε στη θάλασσα και να κυνηγηθεί, ορίστε λοιπόν: το Τουρκικό έθνος είναι έτοιμο και θα το κάνει για μια φορά ακόμη.

Ορισμένοι θα πρέπει να εξηγήσουν στην κυβέρνηση της Ελλάδας τί έγινε το 1921 και το 1922 και στη Σακαρια και στο Ντουμλούπιναρ ποια δύναμη επέφερε ταπείνωση».

Και συνέχισε:

«Εάν δεν καταλάβει και εάν δεν της εξηγήσουν, εμείς θα καρφωθούμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και θα διδάξουμε την ιστορία στους χριστιανούς.

Λέω στην κυβέρνηση της Ελλάδας ότι όπως οι παππούδες σας δεν μπόρεσαν να πετύχουν, να είστε έξυπνοι, να μην πιέζεσθε και να μη φιλοδοξείτε μάταια, κι εσείς δεν μπορείτε, δεν θα μπορέσετε να περάσετε ποτέ την Τουρκία.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να προειδοποιήσει τις κυβερνήσεις του. Θα πρέπει να γνωστοποιήσει τα όρια στους επιπόλαιους που δεν σέβονται το δίκαιο της καλής γειτονίας και τρίβουν τα χέρια τους για την πρόκληση κρίσης».

Μια φορά κατάφεραν οι Τούρκοι να μας κερδίσουν σε πόλεμο, το 1922, και επειδή ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους ξανασυμβεί όλο αυτό μας «κοπανάνε». Να τους υπενθυμίσουμε και εμείς πόσες φορές τους κυνηγήσαμε; Πόσες φορές γονατιστοί παραδόθηκαν στα ελληνικά όπλα ζητώντας έλεος;

Σε άλλες εποχές κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα δεχόταν να απαντήσει στα λόγια ενός γραφικού τραμπούκου σαν τον Μπαχτσελί. Επειδή όμως αυτός ο ακροδεξιός μανιακός καιροσκόπος αύριο θα είναι στο πλευρό του Ερντογάν, η Ελλάδα καλά κάνει και δηλώνει στους φανατικούς ότι πέρα από τα μεγάλα λόγια, η υπομονή μας εξαντλείται.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε