.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Μουσουλμάνες ζητούν να τις χτυπάνε... ΒΙΝΤΕΟ

Πως θα αντιδρούσατε εσείς
Οι φεμινίστριες και οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας στηρίζουν την έλευση Μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη....

Άραγε τι κοινωνία θα έχουμε σε λίγο; Πως θα συμπεριφέρονται οι γυναίκες;

«Αν μια Αλγερινή δεν τρώει συχνά ξύλο, ίσως να αισθανθεί ότι ο άντρας της δεν είναι αρκετά άντρας. Εμένα αυτό μου δίνει χαρά, είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένη».

Αυτό δήλωσε μια νεαρή αλγερινή μουσουλμάνα, με τεράστιο χαμόγελο, μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα την ενδο-οικογενειακή βία.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή εμφανίζονται και άντρες που, όχι απλώς παραδέχονται ότι χτυπούν -σε λογικά πλαίσια- τις γυναίκες τους για να... διορθωθούν, αλλά θεωρούν και ότι η βία είναι το μονοπάτι για την ολοκλήρωση και την επιτυχία μιας γυναίκας.

Η προβολή του αποσπάσματος προκάλεσε μεν αντιδράσεις στα social media, ωστόσο σε λίγο θα τα ζούμε μπροστά στα μάτια μας!

Βάσει αστυνομικών στοιχείων το 60% των γυναικών στην Αλγερία θεωρούν ότι ο σύζυγός τους έχει το δικαίωμα να τις χτυπά, ενώ μόνο κατά τη διάρκεια του 2016 κακοποιήθηκαν περισσότερες από 8.000 γυναίκες.

Τα θέλετε αυτά στην Ελλάδα;

Δείτε το βίντεο



[Πηγή]

Το είδαμε εδώ


Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε