.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ποιο «Κέντρο» στην Ελλάδα αποφασίζει για τις ζωές μας

Πόσοι το έχουν αντιληφθεί;
Ενώ η μόνη λύση για την οικονομία είναι η ενίσχυση των παραγωγικών δυνάμεων και της εγχώρια ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αναρτώνται ασφαλιστικές....
εισφορές στα μπλοκ στο 38%.

Έτσι οδηγούν τους ελεύθερους επαγγελματίες στο τέλος της δραστηριότητάς τους και στην μαύρη οικονομία, η οποία θα… «καταργηθεί» και αυτή με την σειρά της, άπαξ και παγιωθούν οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα.

Την ίδια ώρα, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ανέβηκαν στο ιλιγγιώδες ύψος των 22 δισ. ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία στο τέλος του Ιανουαρίου 2017.

Το ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών) που διαχειρίζεται πλέον όλες τις οφειλές(!!!) (και αυτές κάτω των 5.000 ευρώ) στοχεύει σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης του να εισπράξει 1 δισ. ευρώ από τα 22 δισ. εντός του 2017.

Στο ΚΕΑΟ περνούν επίσης μη ρυθμισμένες παλαιές οφειλές (που δεν έχουν δημιουργηθεί εντός εξαμήνου από την τελευταία εμπρόθεσμη καταβολή), οφειλές ασφαλισμένων που βρίσκονται σε καθεστώς πτώχευσης ή υπό καθεστώς εκκαθάρισης κ.α.

Δεδομένου ότι δεν έχει καταμετρηθεί το συνολικό ύψος των οφειλών που μεταφέρθηκαν αναμένεται το σύνολο των οφειλών να αγγίξει τα 30 δισ. ευρώ!

Το ΚΕΑΟ θα εντείνει την πίεση προς του οφειλέτες με αποστολή ατομικών ειδοποιήσεων και λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης εντός 70 ημερών μετά από απώλεια της ρύθμισης.

Ποιά είναι τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης; Μα οι δεσμεύσεις και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και πλέον η δήμευση περιουσίας ακόμα και εσωρούχων.

Πρέπει να αλλάξει κάτι άμεσα στην πολιτική σκηνή της χώρας, ειδάλλως θα καταρρεύσουν τα πάντα, προκειμένου να συντηρηθεί ο υπερφορτωμένος κρατικός μηχανισμός.

Το αποτέλεσμα, τον οποίο ενδεχόμενα να μην έχουν αντιληφθεί οι κυβερνώντες, θα είναι το εξής: Θα σταματήσει να υπάρχει ελεύθερο επάγγελμα και έτσι όλοι θα υπαλληλοποιηθούν σε κράτος και πολυεθνικές και άρα θα εξαρτώνται από τον μηνιαίο μισθό της παγκόσμιας εξουσίας και οι περισσότερες αντιδράσεις στα στραβά που προωθούνται σε όλους τους τομείς θα διακοπούν λόγω αυτής της εξάρτησης.


LeLo CaNa ViDeos


SBC TV


EL

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε