.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ξεπερνούν κάθε όριο οι «επιστήμονες»

Τι νομοσχέδιο εγκρίθηκε σε σχέση με ανθρώπινα έμβρυα
Το Ολλανδικό Συμβούλιο Υγείας ενέκρινε νομοσχέδιο βάσει του οποίου, επιτρέπεται η δημιουργία ανθρώπινων εμβρύων (!!!) για ερευνητικούς....
σκοπούς, μεταδίδουν το huffingtonpost και το neweurope,

Το νομοσχέδιο είχε συνταχθεί από τον τέως υπουργό υγείας της χώρας Edith Schippers τον Μάιο του 2016 και πλέον είναι νόμος του κράτους.

Τα έμβρυα που χρησιμοποιούνται για επιστημονικές έρευνες ήταν μέχρι σήμερα αυτά από αποτυχημένες θεραπείες γονιμότητας.

Πλέον, οι Ολλανδοί επιστήμονες θα μπορούν να δημιουργήσουν έμβρυα γονιμοποιώντας ωάρια για επιστημονικά πειράματα!!!

Στόχος, αναφέρουν, είναι να αφαιρεθεί μέρος του DNA του εμβρύου- ή να υποστεί επεξεργασία- ώστε να αποτραπεί η γέννηση παιδιών με νόσους όπως οι Huntingdon, Duchenne κ.α.

Λένε πως βάσει νόμου τα ανθρώπινα έμβρυα που θα χρησιμοποιούνται για πειράματα θα πρέπει να καταστρέφονται δύο εβδομάδες μετά την γονιμοποίηση των ωαρίων.

Εκτός από την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που επιτρέπει τη γενετική τροποποίηση των εμβρύων, ενώ κινεζικές ερευνητικές ομάδες έχουν ανακοινώσει την τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος, γεγονός που προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις καθώς η διαδικασία δεν επηρέασε όλα τα έμβρυα αλλά προκάλεσε την μετάλλαξη ορισμένων.

Ανθρώπινα έμβρυα εργαστηρίου λοιπόν! Μήπως θα γίνεται και ανεξέλεγκτη ανάμειξη των ανθρώπινων εμβρύων με DNA ζώων, προκειμένου να δημιουργούνται υβρίδια;

Μάλλον αυτό θα γίνει!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε