.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Δια-διαστατικός Πολέμος, Λευκά Καπέλα, Υπόγειες Βάσεις

Συμβαίνουν τόσα πολλά που δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Η Δημοκρατία αποκαταστάθηκε την 15η Μαρτίου – Οι παγκοσμιοποιητές αφήνουν επιτέλους την....
Εταιρεία των ΗΠΑ να πεθάνει - ήταν εντελώς χρεωκοπημένη.

Οι συναντήσεις των G8 συνεχίζουν να σαμποτάρονται από τα παγκοσμιοποιητικά παράσιτα που θέλουν την Αμερική να καταρρεύσει και να πάει σε απόλυτο χάος. Αλλά αντιμετωπίζονται. Η παγκόσμια επανεκτίμηση συναλλάγματος και τα νέα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό πρέπει να προαχθούν και αυτό θα γίνει.

Τα Λευκά Καπέλα και οι στρατηγοί οι οποίοι τιμούν τους όρκους τους και διατηρούν την ακεραιότητά τους δεν παίζουν παιχνίδια πλέον. Τα όπλα έχουν βγει.

Συμβαίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ εκείνων που παραμένουν πιστοί στην κλίκα, δηλ οι Σατανιστές παιδεραστές που κάνουν αιματηρές ανθρωποθυσίες, και εκείνων που είναι πιστοί στον Θεό και τη χώρα.

Να είστε πολύ σαφείς και μην παραπλανηθείτε ως προς το ποια πλευρά του φράχτη βρίσκεστε. Πολλοί ήταν μέρος ενός παγκόσμιου προγράμματος ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και άθελά τους εργάζονταν για την κλίκα. Μην ξεχνάτε ότι οι «ανάποδοι» κατέχουν τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πολλοί που εργάζονται σε αυτά σύντομα θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Να είστε πολύ σαφείς και δεν πρέπει να παραπλανηθείτε ως προς το ποια πλευρά του φράχτη βρίσκεστε.

Ο νόμος, συμπεριλαμβανομένου και του Συμπαντικού, είναι με την πλευρά των Λευκών Καπέλων ανεξάρτητα από εκείνους που κάνουν κατάχρηση θέσεως και διαθέτουν τη δύναμή τους για το αντίθετο. Οι ημέρες των πιστών της κλίκας είναι μετρημένες.

Υπάρχουν Πλειάδιοι εδώ τώρα - μαζί με άλλα όντα της 5ης, 6ης, 7ης, 8ης, έως την 13η διάσταση - για να φροντίσουν μέχρι το τέλος την διαδικασία της Αλλαγής, την αφύπνιση και την επούλωση της ανθρωπότητας και της Γης.

James Gilliland

Πύλες ανοίγουν σε όλο τον κόσμο και άλλες κλείνουν σε χαμηλότερες διαστάσεις. Οι υπόγειες βάσεις και τα προπύργια των Κακόβουλων ET έχουν καταστραφεί. Κανένα εμπόδιο δεν θα επιτραπεί στη διαδικασία της αφύπνισης και της επούλωσης.

Τα καλοπροαίρετα σκάφη δεν θα προσγειωθούν αν δεν τελειώσουν με τους κακόβουλους εξωγήινους και αυτό είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν τις τεχνολογίες για την αποκατάσταση της Γης και την ανανέωση της ανθρωπότητας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιηθεί διάκριση - ιδιαίτερα στο παρελθόν – δεν είναι συνετό και παραγωγικό να δαιμονοποιούνται οι καλοπροαίρετοι Εξωκοσμικοί και αρχαίοι που έχουν την βάση τους στην Γη, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υπάρχουν δυνάμεις πέρα ​​από την κατανόησή μας που συμμετέχουν σε αυτόν τον Δια-διαστατικό καθαρισμό.

Πολλοί από εσάς έχετε αισθανθεί κάτι, σαν ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει από τους ώμους σας. Η βοήθεια έχει φτάσει με όλη της την ισχύ και σε αφάνταστους αριθμούς. Αυτό το συναίσθημα είναι επειδή ένα μεγάλο μέρος του δρακόντειου πλέγματος της συνείδησης και της τεχνολογίας μόλις έπεσε.

Τώρα με την προστιθέμενη συνείδηση και ενέργεια αυτών των υψηλότερων διαστατικών, τα πράγματα σταδιακά και εκθετικά θα γίνονται ελαφρύτερα. Υπάρχει μια παροιμία που λέει – η αντίσταση είναι μάταιη.

Έχουμε όμως μια επιλογή, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη Γη. Συνεχίστε να θεραπεύετε και να αφυπνίζετε, αφήστε το παρελθόν και θεραπεύστε οποιαδήποτε τραύματα ή πληγές, αλλά και τα λάθος συμπεράσματα από τις εμπειρίες του παρελθόντος, ή αλλιώς μετακινηθείτε σε έναν άλλο κατώτερο κόσμο.

Η Γη έχει επιλεγεί, δεν έχει σημασία πως την ονομάζετε, Γαία, Σοφία, ή Terra αυτή έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε ανέλιξη. Οι οντότητες των υψηλότερων διαστάσεων είναι εδώ για να το διασφαλίσουν.

Είναι η δύναμη πίσω από τα Λευκά Καπέλα και αν θέλετε μπορείτε να αποκαλέσετε τις οντότητες αυτές «Στρατό των Θεών» και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ανάρμοστο.

Αναζητήστε την αλήθεια και φερθείτε με καλοσύνη. Όταν προσεύχεστε και διαλογίζεστε ζητήστε να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. Να ξέρετε ποιοι είστε και ποιος είναι ο ρόλος σας σας σε αυτήν την μεγάλη διαδικασία.

Να είστε καλά,

James Gilliland

Περισσότερα ΕΔΩ

[Πηγή] - Μτφρ

Το είδαμε εδώ 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε