Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Πολιτικός δείχνει σε νέους πώς να βάζουν προφυλακτικό με το στόμα - Βίντεο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση μιας πολιτικού στο Μεξικό να κάνει επίδειξη σε νεαρά άτομα πώς να τοποθετούν το προφυλακτικό με το στόμα....

Το περίεργο αυτό "μάθημα" δόθηκε από την 52χρονη Ντιόν Ανγκουιάνο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην περιοχή Ιζταπαλάλα, στην πρωτεύουσα της χώρας.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral, φαίνεται η πολιτικός να ενημερώνει τους νέους για την σεξουαλικότητα και να τους ενθαρρύνει να κάνουν σεξ με προφυλακτικό.

Μάλιστα, σπάζοντας τα ταμπού, η Ανγκουιάνο δεν διστάζει να δείξει η ίδια στους παρευρισκόμενους πώς μπορούν να βάζουν το προφυλακτικό με το στόμα, αφήνοντας τους πάντες εμβρόντητους.

Με κομφετί στα μαλλιά, η πολιτικός φαίνεται να βάζει το προφυλακτικό στο στόμα της και στη συνέχεια να παίρνει ένα πλαστικό πέος, στο οποίο το τοποθετεί.

Το νεαρό σε ηλικία πλήθος την ενθαρρύνει να συνεχίσει, φωνάζει το όνομά της και την χειροκροτεί όταν ολοκληρώνει την επίδειξη.

"Καλώ τους νέους να γιορτάσουν την αγάπη με ευθύνη και να αποφύγουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Μάθετε πώς να προστατεύσετε τους εαυτούς σας", είπε η Ανγκουιάνο στην ομιλία της.

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


MOST NEWS

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε