.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

«Αν χάσουμε το Αιγαίο, τα χάσαμε όλα» ΒΙΝΤΕΟ

Ο επίτιμος Αρχηγός Στόλου προειδοποιεί
Ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Ναύαρχος Π. Λίτσας, μιλώντας στην σχολή γονέων του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Κατερίνης αποκάλυψε τις δύο πιθανές....
περιοχές επιχειρήσεων της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας.

Η πρώτη πιθανή περιοχή επιχείρησης από πλευράς Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας, είναι το Αιγαίο.

«Θεωρώ αδιανόητο και είναι μη αποδεκτό για όποιον φοράει στολή, ότι μπορεί να χαθεί το παιχνίδι μέσα στο Αιγαίο. Εάν χάσουμε το παιχνίδι μέσα στο Αιγαίο τα χάσαμε όλα. Θα σταματήσουμε να υπάρχουμε ως κράτος, πιθανός και ως Έθνος», ανέφερε.

Η δεύτερη και πιο πιθανή περιοχή επιχείρησης από πλευράς Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας, είναι η Ανατολική Μεσόγειος, δηλαδή η περιοχή που περιλαμβάνει το Καστελόριζο.

Ο κ. Π. Λίτσας αναφέρει χαρακτηριστικά «το επόμενο πεδίο επιχειρήσεων είναι η Ανατολική Μεσόγειος, δεν ξέρω, αλλά έχω την αίσθηση, μπορεί να κάνω και λάθος και εύχομαι να είναι έτσι, ότι εκεί θα παιχτεί το «παιχνίδι» τους επόμενους μήνες.

Εκεί είναι τα λεφτά και εκεί θα γίνουν όλα. Η χώρα πρέπει να βρει στηρίγματα στην Ανατολική Μεσόγειο σε κάθε περίπτωση, γιατί έχω την αίσθηση ότι εκεί κάτι θα συμβεί.

Είναι μία περιοχή μακριά από εμάς, είναι ανοιχτή θάλασσα, μακριά από τις βάσεις μας, οι Τούρκοι είναι δίπλα, απειλή από τον αέρα έντονη, η δική μας υποστήριξη από την αεροπορία δεν φτάνει εκεί κάτω».


Hellenic Frenzyness


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε