Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΥΓΜΑΙΟΙ-Ένας περίεργος πόλεμος!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
Κι ως oρδινιάστηκαν, καθένας τους στους αρχηγούς τρογύρα,- οι Τρώες στρηνιάζοντας, φωνάζοντας σαν τα πουλιά κινούσαν,....

ως γερανοί, που με στρηνιάσματα στον ουρανό πετούνε

τη βαρυχειμωνιά ξεφεύγοντας και τις βαριές τις μπόρες·

και παν πετώντας με στρηνιάσματα στου Ωκεανού το ρέμα,

να φέρουν στους Πυγμαίους το θάνατο και την κακιά την ώρα,

και τους κινούν ανήλεο πόλεμο, μόλις προβάλει η μέρα.

Κι οι Αργίτες απ᾿ την άλλη αμίλητοι, γεμάτοι ορμή κινούσαν

κι ο ένας του αλλού να παραστέκεται βαθιά στο νου τους είχαν.

Ομήρου Ιλιάδα Ραψωδία Γ,1-10.


Ο Όμηρος καταδικάστηκε από το Ιωνικό ιερατείο και τυφλώθηκε δια αποκάλυψη των μυστηρίων στο λαό. Αυτό ισχυρίστηκε, και μάλλον αλήθεια είναι, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ και μεγάλος ιστορικός Γιάννης Κορδάτος.

Οι περίφημες μάχες που περιγράφει ο Όμηρος στην Ιλιάδα δεν είναι, μόνο μάχες στο φυσικό επίπεδο,αλλά μάχες δαιμόνων και ψυχών,αγγέλων και σατανάδων στο αστρικό χώρο και στο κατώτερο νοητικό.Όταν πεθαίνει κάποιος μεγάλος αρχηγός των Τρώων ή των Ελλήνων γίνεται αιματηρή μάχη γύρω από το νεκρό σώμα για να περιέλθει στην κυριότητα ενός από τους αντιπάλους.

Τέτοια είναι π.χ. η μάχη γύρω από το νεκρό Πάτροκλο. Ο συμβολισμός στον άλλο κόσμο είναι η μάχη αγγέλων και σατανάδων για την απόκτηση της ψυχής που κατοικεί στην καρδιά του νεκρού.

Γίνεται πάλη αληθινή για να περιέλθει η ψυχή στους φωτεινούς ή στους σκοτεινούς.Αν μάλιστα η ψυχή έχει ωριμάσει και δυναμώσει στον υλικό κόσμο, τότε η μάχη θα γύρει προς τους Αγγέλους, γιατί εύκολα αφυπνίζεται στο νέο περιβάλλον και αρχίζει να μάχεται και αυτή!

Αντίθετα μικρή και αδύναμη ψυχή , σαν κλωστή , είναι σχεδόν χαμένη για τους αγγέλους και συλλέγεται, από τους σατανάδες για να ταΐσει το απαίσιο εγκρεγκόρ τους, υπηρέτη του θηρίου που περιγράφει ο Απ. Ιωάννης στην Αποκάλυψη!

Τα εγκρεγκόρ που περιέγραψε ο Ο. Μ. Αϊβάνχοφ αστρικές μορφές στον ομώνυμο χώρο που δυναμώνει από τα πάθη, τους πόθους και τις σκέψεις των ανθρώπων. Τέτοια είναι οι Λύκοι, τα φίδια, αρκούδες και οι Γερανοί που περιγράφει ο Όμηρος , ο εχθρός του ευσεβούς λαού του θεού, των Πυγμαίων!


Οι Πυγμαίοι είναι ένα πανάρχαιος λαός της μαύρης φυλής , των νεγριτών , που κατοικούσε στην Αφρική, στη νότια Ινδία, Ινδονησία, Αυσταλία και είχε ίσως 12 φυλές και πίστη στον Ένα θεό,τον θεό των παιδιών, τον ιερό και τρομερό Μπές.

Αν και κοντός στο ανάστημα λαός, είχε το χάρισμα της ομαδικότητας, και της κυριαρχίας σε δυνάμεις της φύσης, γι'αυτό,ίσως οι αρχαίοι Έλληνες τους ονόμασαν πυγμαίους!

Από το Πυγμή = Δύναμη. Μέχρι σήμερα στην Αφρική πιστεύουν ότι οι Πυγμαίοι έχουν μαγικές υπερφυσικές ικανότητες γι' αυτό πέφτουν θύματα κανιβαλισμού από άλλες φυλές πιστεύοντας ότι τρώγοντας τους θα αποκτήσουν τεράστια δύναμη!

Αυτό δεν είναι παρά υπόλειμμα από μια πανάρχαια τελετή ,παρόμοια αυτής του μυστικού δείπνου,όπου προσφέρεται το σώμα και το αίμα του θεού-λόγου στον ευσεβή λαό του!

Το μυστήριο έχει αναλύσει ο Άιβανχοφ ως βρώση του ηλιακού φωτός μέσα από την τροφή που προσφέρει η Φύση που στην ουσία της είναι παράγωγο της ηλιακής ενέργειας,του φωτός και της θερμότητος του Ήλιο!Του σώματος και του αίματος του!

Της Σοφίας του και της Αγάπης του. Αυτό λάτρευαν οι αρχαίοι μύστες και κατάντησε ανθρωποθυσίες και κανιβαλισμός! Εκφυλίστηκε τελικά η αρχαία λατρεία και μαζί παρήκμασε όλη η μαύρη φυλή των Νεγριτών και Δραβίδων , όπως και αυτή των κίτρινων Πελασγών Ινδιάνων. Τα αποτελέσματα έχουν περιγραφεί στην ιστορία της Ατλαντίδος.

Θα πούμε όμως ότι πιθανά κάποιοι Πυγμαίοι και άλλοι Δραβίδες να κράτησαν τα μυστήρια διαμέσου των αιώνων και την πίστη τους στο ένα θεό, παρ' όλη την μίξη με τις νέες φυλές των λευκών αλλά και τις παλιές παρηκμασμένες φυλές.

Ίσως από εκεί να προήλθε η ιστορία των Εβραίων, και η παλαιά διαθήκη να περιγράφει την ιστορία κάποιας ομάδας ευσεβών ανθρώπων υπό την καθοδήγηση υψηλών μυστών, μέσα στην νέα άγρια ιστορική πορεία της ανθρωπότητος.

Η παλαιά διαθήκη σε πολλά σημεία περιγράφει αφρικάνικα τοπωνύμια όπως κάποιες πόλεις στη λίμνη Βικτώρια, και ονόματα της μαύρης φυλής. Η μάχη του παιδιού Δαυίδ με τον γίγαντα Γολιάθ, πλήν της μυστικής σημασίας, ίσως στην κυριολεξία περιγράφει τη νίκη των πυγμαίων εναντίον των ψηλών Ινδιάνων - Πελασγών - Φιλισταίοι.

Άλλωστε πολλές φορές παραπονούνται οι Εβραίοι στο Μωυσή , πως θα τα καταφέρουν να νικήσουν τόσο ψηλόσωμους λαούς!

Οι Αιγύπτιοι, φαίνεται ότι τους αιχμαλώτιζαν τους Πυγμαίους και τους χρησιμοποιούσαν σε εργοτάξια, λόγω των τεχνικών γνώσεων τους αλλά και σε θρησκευτικές τελετές, λόγω των υψηλών ιερατικών γνώσεων τους.

Η μίξη βέβαια με αυτούς απαγορευόταν αυστηρά,και πολλές φορές τους θεωρούσαν μιαρούς λόγω μιας ασθένειας που τους πρόσβαλε συχνά και τους προσβάλει ακόμη και σήμερα. Πρόκειται για τη δερματική λεϊσμανίαση από το ομώνυμο παράσιτο που μεταδίδεται με τις σκνίπες.

Λέγεται και νόσος Καλαζάρ και θυμίζει Λέπρα αν και αυτή οφείλεται σε άλλο μικρόβιο το μυκοβακτηρίδιο της Λέπρας!


Ο θεός των παιδιών, ο θεός Μπές, ενσωματώθηκε στο αιγυπτιακό Πάνθεο και λατρευόταν μέχρι και τους Αλεξανδρινούς χρόνους , αφού αγαλματίδια του θεού βρέθηκαν σε τάφους Εβραίων της Ρωμαϊκής εποχής εκείνης με αναθηματικές επιγραφές βλ. http://www.makthes.gr/news/arts/84328/.

Η μορφή βέβαια του θεού , όπως και των άλλων αιγυπτίων θεών, απεικονίζει την εκφύλιση που υπέστη η αιγυπτιακή κοινωνία κατά την ατλαντική κατοχή και μετά απ' αυτήν. Οι μορφές ζώων σε θεούς περιγράφονται από τον Αριστοτέλη στα ''Μετά τα φυσικά'' ως υπολείμματα της λατρείας των Ιδεών που είχαν οι παλιοί πρόγονοι μας!

Το ότι ο λαός των νεγριτών-δραβιδών είναι πανάρχαιος είναι γνωστό. Πιθανά το είδος homo - sapiens - floresiensis που βρέθηκε στην Ινδονησία, να είναι ο πρόγονος των Πυγμαίων και ένα παρακλάδι του Ηomo - sapiens - sapiens. Η απόκτηση του ανώτερου νου του manas στην έρημο ίσως δείχνει την πρώιμη ανώτερη εξέλιξη αυτού του λαού σε σχέση με άλλους γειτονικούς. Άλλωστε γι' αυτό μπόρεσαν και επικράτησαν των άλλων λαών της περιοχής.


Να προσθέσουμε ότι ίσως το πάσχα-πέρασμα αυτής της μαύρης φυλής μετά την ηφαιστειακή καταστροφή της Ατλαντίδος , να είναι , η μετανάστευση από τον Ειρηνικό ωκεανό και την Ινδονησία διαμέσου της γεμάτης λάβα θάλασσας (ερυθρά) προς τα νησιά Ανταμαν (οπου και σήμερα κατοικούν οι απόγονοι των πανάρχαιων Νεγριδών) τη Σρι-Λάνκα (δες: Η ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ = ΙΣΡΑΗΛ + ΑΝΚ) όπου ήταν η κοιτίδα των Δραβίδων με το όρος του Αδάμ .

Μετά έφτασαν στην δυτική Ινδία -έρημος Ταρ, Πακιστάν και στη Σαουδική Αραβία- έρημος (oπου πιθανά απέκτησαν τον manas) και στην Υεμένη -τη χώρα της βασίλισσας Σαβά και από εκεί πέρασμα στην Ερυθραία (εδώ είναι το αντίστροφο πέρασμα-πατισάχ απ' αυτό που περιγράφει η Βίβλος των λευκών Μακκαβαίων) .

Βρέθηκαν στην Αιθιοπία τη χώρα του σοφού βασιλιά Σολομώντα,μετά ακολούθησε η διάβαση του "Ιορδάνη" ποταμού που είναι το Μεγάλο ρήγμα της ανατολικής Αφρικής που ξεκινά από τη Βόρεια Συρία μετά στη Νεκρά θάλασσα , στην Ιορδανία και τον σημερινό Ιορδάνη , την σημερινή Ερυθρά θάλασσα . O Ιορδάνης κάποια μέρα θα χωρίσει το κέρας της Αν. Αφρικής από την υπόλοιπη ήπειρο.


Από εκεί κατευθύνθηκαν νότια για να αποφύγουν την εχθρική φυλή των Αιγυπτίων και των Φιλισταίων προς την Κένυα όπου εγκαταστάθηκαν κάποιοι στα βόρεια της λίμνης Βικτώρια και κάποιοι στη νότια πλευρά της λίμνης προς την Τανζανία, ενώ ο κύριος όγκος κατευθύνθηκε στα δυτικά της λίμνης προς την Ουγκάντα όπου ίσως ίδρυσαν και την πόλη Καμπαλά τη σημερινή πρωτεύουσα της Ουγκάντα και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Στα σύνορα της Ουγκάντα με το Κόνγκο βρίσκονται τα περίφημα "όρη της Σελήνης" του Πτολεμαίου, τα σημερινά όρη Ρουβενζόρι, όπου θεωρώ ότι αντιστοιχούν στο όρος Σινά, το όρος που ο Μωυσής συνέταξε με θεία έμπνευση και διαλογισμό τις 10 εντολές!

Η περιοχή λοιπόν του Κονγκό είναι ίσως η τελική γη της επαγγελίας , η γη Καναάν, μία ασφαλής, εύφορη, τροπική ζεστή περιοχή, για να αντιμετωπίσουν τον ηφαιστειακό χειμώνα που θα ακολουθούσε την ατλαντική καταστροφή.

Αυτό λοιπόν έμαθαν οι Άρειοι Μακεδόνες και εμπνεύστηκαν την δικιά τους ιστορία της λευκής φυλής αλλοιώνοντας την ιστορία του ευσεβούς λαού της μαύρης φυλής που διέφυγε από την Ατλαντίδα , όπως περιγράφει η κα Ε. Π. Μπλαβάτσκυ.

Οι "μαύροι" Ναζί γνωρίζοντας την ιστορία αυτή προσπάθησαν να εξαφανίσουν κάθε υπόλειμμα μαύρης φυλής στην Ευρώπη, γενοκτονόντας τους πανάρχαιους Τσιγγάνους και Εβραίους.

Τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά της μαύρης φυλής έψαχναν στις μετρήσεις που έκαναν οι "επιστήμονες" τους και η νίκη του μαύρου Τζέσσι Όουενς ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στον ενσαρκωμένο Ίωνα νομοθέτη Δράκοντα, στο σώμα του Χίτλερ!

(Ο ΔΡΑΚΩΝ = 1045 = ΧΙΤΛΕΡ)

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιος αξιωματικός των Ναζί πρότεινε να συγκεντρωθούν όλοι οι Εβραίοι στη Μαδαγασκάρη για να την κάνουν τη νέα πατρίδα τους. Πλησίασε κοντά στην Αλήθεια!


Ας πούμε τώρα για τους Γερανούς, ένα αποδημητικό πουλί που οι αρχαίοι Αθηναίοι - Ίωνες το είχαν κατοικίδιο όπως εμείς τις γάτες και τους σκύλους και ελεύθερο πηγαινοερχόταν μέσα στο σπίτι τους!

Να θυμίσουμε ότι φόραγαν και χρυσά τζιτζίκια στα ρούχα τους ,για να δείξουν την παλαιότητα τους. Αλήθεια είναι. Το 100 εκατομμύρια π.χ. κυριαρχούσαν τα έντομα στη Γη -μαζί με το αιθέριο χρυσό γένος- και αυτοί την ίδια εποχή στον Φαέθοντα και ίσως στον Άρη.

Τον χορό Γέρανο χόρεψαν οι αρχαίοι Αθηναίοι (Δωριείς - μέλανες και όχι οι Ίωνες) του Θησέα σε ανάμνηση της νίκης τους επί των Μινώων της Κρήτης. Η Μινωική Κρήτη όπως και η Θήρα τότε ήταν προκεχωρημένες αποικίες της Ατλαντίδος του Ειρηνικού ωκεανού.

Οι γερανοί , λοιπόν είναι σύμβολο των αποδήμων - εξωγήινων ιώνων που από τον κατεστραμένο πλανήτη τους τον Φαέθοντα - Άστα ήρθαν στη Γη και επιτέθηκαν στη γηγενή μαύρη πρώτη φυλή των Δραβιδών και πυγμαίων. Πρόκειται για την Αρεία κάθοδο που έγινε με τον ύπουλο εξαναγκασμό των κίτρινων Πελασγών - Αιολέων σε συμμαχία (από εκεί προέρχεται "οι Τυρρηνοί" και "Τουρανοί" ως ένωση των Αιολέων Τυροειδών απογόνων της Τυρούς κόρης του διεστραμμένου Σαλμωνέα, με τους άρπαγες Ίωνες).


Οι γερανοί που περιγράφει ο Όμηρος να επιτίθενται στους Πυγμαίους, μάλλον συμβολίζουν και τις αστρικές μορφές δαιμόνων που ίπτανται σε αυτό το χώρο , κάτι παρόμοιο με τις Στυμφαλίδες όρνιθες της Νεμέας που σκοτώνει ο Ηρακλής.

Είναι λοιπόν το αστρικό εγκρεγκόρ των Ιώνων και ίσως και το σύμβολο του αστερισμού του Μεγάλου Κύνα με τον Σείριο, τον εντολέα πλανήτη κατάκτησης της Χθόνας - Γης.

Η επίθεση των αστρικών γερανών συνεχίζεται αιώνια, και οι Πυγμαίοι, ο λαός των δυνατών παιδιών -οι αληθινοί εβραίοι- μάχονται επίσης αιώνια και έχουν και αυτοί ρόπαλα δυνατά να χτυπούν τους γερανούς και σύμμαχους πουλιά στον αστρικό και νοητικό χώρο που τους βοηθούν στην αιώνια μάχη τους!

κωπηλάτης

παραπομπές:

1]http://dirtyjazz.wordpress.com/2007/06/13/515/

2]http://www.healthview.gr/%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/%CE%BB%CE%B5%CF%8A%CF%83%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7

3]http://www.troktikaras.com/2010/08/blog-post_721.html

4]http://en.wikipedia.org/wiki/Pygmy_peoples

5]http://grevena-fauna.blogspot.gr/2012/06/grus-grus.html

6]http://www.makthes.gr/news/arts/84328/

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε