.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Anunnaki: η Ταινία που Δεν Βγήκε Ποτέ. Γιατί;;; (video)

Είναι η Πραγματική Ιστορία του Ανθρώπου;;;
Το 2005 άρχισε η εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki, αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι....

Αν και το έργο περατώθηκε, η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι πληροφορίες απαγορεύτηκαν από το internet. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Jon Gress, του σκηνοθέτη, έκλεισε επίσης.

Σχεδόν όλα τα ίχνη της παραγωγής της ταινίας έχουν ήδη αφαιρεθεί από το Internet, συμπεριλαμβανομένου της συνέντευξης με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Jon Gress, οπότε και αφαιρέθηκε πρόσφατα από την Google.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας έχει επίσης εξαφανιστεί.

Γιατί;;;

Στις 5 Ιουλίου, 2006, η Ραδιοφωνική X-Squared πήρε αποκλειστική συνέντευξη του Jon Gress, δημιουργό και διευθυντή του «1Anunnaki», προκειμένου να προωθήσει την ταινία:

Η πρώτη ψηφιακή ταινία της τριλογίας του Anunnaki από την Jaguar Films μιλάει για την αρχή όπου η ανθρωπότητα έκανε το μεγαλύτερο άλμα ! Ακυρώνει όλες της θρησκείες ! Οι Σουμέριοι ήταν ο πιο προχωρημένος πολιτισμός στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν! Είχαν στη γη ιπτάμενες μηχανές πριν οι Αιγύπτιοι φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

Σφηνοειδής γραφή εμφανίστηκε ξαφνικά σε πολλά μέρη του κόσμου. Προηγμένη γνώση των δομών αστέρων, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και ακόμη και την κοινωνίας, εισήχθησαν στην ανθρωπότητα από προηγμένους πολιτισμούς. Αυτή η ταινία δείχνει πώς έγιναν, με έναν τρόπο που έχει γραφτεί στην ιστορία, την πραγματική ιστορία, και όχι αυτή που λένε.

Ανακαλύψτε πώς οι Anunnaki συνεργάστηκαν με πρωτόγονους ανθρώπους. Η ιστορία πίσω από την τριλογία είναι αλήθεια. Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά. Αυτή η ανεξάρτητη ταινία πρόκειται να αλλάξει την πορεία των ταινιών …

Αλλά, δυστυχώς, δεν το έκανε. Αν η ιστορία των Ανουνάκι είχε έρθει στους κινηματογράφους, θα ακύρωνε όλες της θρησκείες ! Θα αποδυνάμωνε τον έλεγχο του κράτους, θα είχε πετάξει την δαρβινική θεωρία της εξέλιξης και θα άλλαζε εντελώς την κατανόηση για το σύμπαν.

Και ο λόγος που έγινε όλο αυτό και ακύρωσαν την ταινία, την ιστορία των Anunnaki;…

Ο λόγος είναι επειδή είναι αλήθεια!

Οι Anunnaki δημιούργησαν (τουλάχιστον) δύο διαφορετικά υβριδικά είδη ανθρώπων. Το ένα, τον ημί-θεο, πλήρως λειτουργικό (όπως περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη). Το άλλο είδος, μια έκδοση «υποβαθμισμένη», πιο εύχρηστη (αλλά ουσιαστικά, με τις δεξιότητες του θεού να είναι σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στο DNA του).

Η ιστορία λέει ότι οι απόγονοι των δύο εκδόσεων βρίσκονται σήμερα στη Γη. Αναπόφευκτα κρίνουμε ποιοί ήμαστε !


Εξηγήστε μου σκεπτικιστές, πώς είναι δυνατόν οι Σουμέριοι να γνώριζαν το χρώμα, το μέγεθος, τη σύνθεση, την απόσταση και την τροχιά του κάθε πλανήτη στο ηλιακό σύστημα που ζούμε; Χωρίς τεχνολογία, πώς ήξεραν ότι οι πλανήτες ήταν εκεί;

Διηγούνται την ιστορία (με πολλές λεπτομέρειες) γράφουν για μια φυλή στα όρια αυτού του γαλαξία, που ήρθε σε αυτό το ηλιακό σύστημα για την εξόρυξη χρυσού από τη γη. Λένε για την πραγματική δημιουργία του homo sapiens, για το πραγματικό γεγονός που συνέβη πριν περίπου 10.000 χρόνια, την πλημμύρα, την δημιουργία της σελήνης, τα πυραμιδικά σχήματα σε όλο τον πλανήτη και άλλα πράγματα, όπως τη δημιουργία ενός Προσώπου του Άρη, προκειμένου να τιμήσει έναν από τους βασιλιάδες τους που έχασε τη ζωή του…

Απολύτως τα πάντα είναι γραμμένα σε δίσκους με σφηνοειδή γραφή πάνω από 5000 ετών. Η ιστορία που δεν διδαχτήκαμε στο σχολείο. Γιατί το έχουν κρύψει αυτό; Προφανές: η σημερινή κοινότητα, οι θρησκείες, η κοινωνία και η ανθρώπινη ιστορία είναι ένα ψέμα.

Κάποια μέρα οι άνθρωποι θα ανοίξουν τα μάτια τους. Και όλα θα αλλάξουν για πάντα.


ANUNNAKI / 1 ANUNNAKI / ANUNNAKI - THE MOVIE

Επιμέλεια και διορθώσεις κειμένου: diadrastika.com

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


osiris6669


Youtubenautas

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε « »