.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Εβραίοι ραβίνοι: Το 2022 ο "μεσσίας" μας θα βασιλεύσει!

Νέες... προφητείες από τους Εβραίους.
Δεν είναι ακόμη ο καιρός για την εμφάνιση του "μεσσία" που περιμένει ο Εβραϊκός λαός, αλλά θα έρθει να βασιλεύσει πολύ σύντομα, υποστηρίζουν....
τώρα πολλοί ραβίνοι και ιστορικοί, μελετώντας τις γραφές τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Yosef Berger, έχοντας την έδρα του μέσα στον Τάφο του Βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών, εκτιμώντας πως σύμφωνα με τις γραφές, ο "μεσσίας" θα έρθει να βασιλεύσει, όχι όμως πριν το 2022.

"Η Rambam, αρχαία προφητεία, μιλάει για ένα αστέρι που εμφανίζεται ως απόδειξη ότι ο Μεσσίας θα έρθει μία ημέρα. Το Zohar [το θεμελιώδες έργο στην εβραϊκή λογοτεχνία] αναφέρει ρητά ότι η μεσσιανική διαδικασία θα πρέπει να συνοδεύεται από διάφορα αστέρια που θα συγκρουστούν", λέει μεταξύ άλλων ο ραβίνος.

Η συγκεκριμένη εβραϊκή προφητεία θέλει τον "μεσσία" των Εβραίων να εμφανίζεται υπό την ακολουθία ενός ή περισσοτέρων φωτεινών αντικειμένων, που θα έχει επέλθει από ένα σούπερ νόβα (σύγκρουση αστέρων).

Ο ίδιος θεωρεί πως και η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι το γεγονός αυτό θα λάβει χώρα μέσα στο 2022, καθώς αυτή θα είναι η χρονιά που ο παγκόσμιος ηγέτης θα βασιλεύσει από τον ναό του στα Ιεροσόλυμα.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε