.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

To Ιράκ το ’50 – του Σαντάμ Χουσεΐν, από πολιτισμένη χώρα την έκαναν ισλαμική! [Έγχρωμο βίντεο!]

Tώρα ζαχαρώνουν την Ευρώπη !!
Κλασική πλύση εγκεφάλου! από γνώστες ιστοσελίδες του συστήματος! Το γνωστό εβραϊκό παραμύθι: ο κακός Δικτάτορας και οι καημένοι χρήσιμοι....
ηλίθιοι κομμουνιστές

Παρακάτω είναι κάποιες φωτογραφίες που αναδεικνύουν τι ήταν το Ιράκ πριν το πλήξουν οι πόλεμοι:

Υπήρχε αστυνομική δύναμη

Η ISIS σε αυτές τι χώρες που ενεργούν με εντολές της ελιτ! και καταστρέφουν τα παντα!

ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;;; Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! Μπορείς να κάνεις τον άλλον ότι θέλεις! βλέπε πχ πως μερικοί αλήτες κάνουν ότι θέλουν τις γυναίκες! και για να ελέγχεις καλύτερα την μάζα ρίχνεις την νοημοσύνη!

Οι Κούρδοι στο Βόρειο Ιράκ διατηρούσαν τα έθιμα τους

Αυτό τον ρόλο παίζουν οι λαθρο που κουβαλούν! συν ΜΜΕ σχολεία κτλ! οι αριστεροι κομμουνιστες γιατι λενε τα ίδια με αυτα που λέει η ελιτ; γιατί ειναι ζωα στο μυαλό απλο!

Το Ιράκ βρίσκεται υπο μια συνεχή κατάσταση σύγκρουσης ή διεθνών κυρώσεων από το 1980, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος με το γειτονικό Ιράν.

Η Μπάσρα ήταν η Βενετία της Μέσης Ανατολής

Μετά τον Σαντάμ Χουσεΐν και το χάος που έχει κυριεύσει μετά την εισβολή των ΗΠΑ το 2003, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη χώρα ως ενα λειτουργικό χώρο.

Αλλά πριν από τις δεκαετίες πολέμου το Ιράκ ήταν μια εντελώς διαφορετική χώρα με ενα μέλλον διαφορετικό απο αυτο που τελικά είχε. Η βρετανική εταιρεία αρχειακού υλικού British Pathé παρουσίασε πρόσφατα την ομορφιά και την ποικιλομορφία του τοπίου του Ιράκ μεταξύ την δεκαετία του 50

Δημόσιες πισίνες

Για να πάνε εκεί τώρα κάτι αριστερουλες χωρίς μπουρκα να δουν τι θα πάθουν!! η στην Λιβύη του άλλου Δικτάτορα Καντάφι που επίσης πήγαν 5000 χρονιά πίσω, οι λαθρο εισβολείς, που κουβαλούν Ευρώπη!

Αυτά είναι ζωα εκ γενετής! όπως και οι κομμουνιστές στην Ευρώπη! ειναι αυτά τα ζωα στο μυαλό που έλεγε η Μπλαβασκυ! και τα ζώα γεννούν ζώα! πεταχτέ ενα μόρφωμα απο μωρό σε δάσος να δείτε οτι θα είναι σαν ζώο! ακόμα και όταν πάει 20 χρόνων! το έπιασες?

Η κοινωνία ήθελε τα κορίτσια να πηγαίνουν σχολείο

Η μεσαία τάξη ειχε και δυτικές αξίες

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


British Pathé

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε