.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκία: Ποια Ίμια; Οι μετανάστες θα «τελειώσουν» την Ελλάδα

Σάλος με δήλωση από το περιβάλλον Ερντογάν
Ο Αχμέτ Χακάν, πασίγνωστος αρθρογράφος της Χουριέτ και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «KANAL D», δήλωσε: «Αντί να κάνουμε με την....
Ελλάδα Ίμια, ας στείλουμε περισσότερους μετανάστες», αναφερόμενος στο τελευταίο περιστατικό στα Ίμια, με την «κρουαζιέρα» των Τούρκων στο Αιγαίο

Το «KANAL D» είναι δημοσιογραφικό συγκρότημα που στηρίζει τον Τούρκο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Από την πλευρά του, ο αρθρογράφος Ιλνούρ Τσεβίκ της Daily Sabah, απειλεί ευθέως σε κείμενό του στην τουρκική ιστοσελίδα, την Ελλάδα λέγοντας πως «η Άγκυρα έχει τον τρόπο να πλημμυρίσει τα Ελληνικά νησιά και την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία” αλλά και πως η Τουρκική πρόκληση στα Ίμια “ήταν μόνο ένα μικρό μήνυμα”».

Οι δηλώσεις αυτές αποτελούν την πραγματική και πάγια θέση της Άγκυρας σε σχέση με την Ελλάδα.

Οι Τούρκοι, φοβούμενοι, μεταξύ άλλων, την ελληνική αντιαεροπορική ασπίδα στο Αιγαίο και τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που δεν έχουν σχέση με τους Κούρδους αντάρτες, παρά τις προκλήσεις, δεν τολμούν εύκολα να έρθουν σε αντιπαράθεση με την χώρα μας.

Έτσι, αξιοποιώντας το σχέδιο της Νέας Τάξης να γεμίσει την Ευρώπη, μέσω Τουρκίας, με μουσουλμάνους μετανάστες, «χτυπά» με αυτό ακριβώς το όπλο την Ελλάδα, δημιουργώντας ισλαμική πέμπτη φάλαγγα εντός των συνόρων μας, με πράκτορες της, να την ελέγχουν.

Άλλωστε μην ξεχνάμε την δήλωση του πρώην Τούρκου Προέδρου, Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ’δω μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς»!

Υπενθυμίζεται πως τουρκική πυραυλάκατος, στην οποία επέβαινε ο Τούρκος επιτελάρχης και ολόκληρη η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας, είχε πλησιάσει τα Ίμια.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε