.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό είναι το σχέδιο και εφαρμόζεται τώρα [βίντεο]

Ίδια η μοίρα για Έλληνες και «μετανάστες»
Οι εικόνες συγκλονίζουν
Η βιομετρική είναι ο τεχνολογικός τομέας που καταγράφει, ομαδοποιεί και χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά τους σώματος κάθε ανθρώπου με σκοπό....
την ταυτοποίηση των στοιχείων του με σκοπό την αναγνώριση, τον εντοπισμό και την παρακολούθησή του, σε ένα πλήρως ελεγχόμενο «παγκόσμιο» κράτος.

Η βιομετρική πλασάρεται παντού στην καθημερινότητά μας για να την συνηθίσουμε! Ολοένα και περισσότερες τράπεζες στον κόσμο χρησιμοποιούν δαχτυλικά αποτυπώματα, ανίχνευση προσώπου και άλλων ειδών βιομετρικά για να ασφαλίσουν τους λογαριασμούς.

Τα βιομετρικά θα χρησιμοποιούνται φυσικά και για πληρωμές.

Και επειδή η Νέα Τάξη δεν είναι «ρατσίστρια» εισάγει στην Βιομετρική τους πάντες, τόσο τους γηγενείς κατοίκους μιας χώρας, όσο και τους μουσουλμάνους μετανάστες, τους οποίους σκόπιμα «έσπρωξε», μεταξύ των άλλων, προς την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε βιομετρικά συστήματα να χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των «μεταναστών και προσφύγων». Δείτε επίσης πως γίνονται πληρωμές με την ίριδα του ματιού!!!


balanthsberoia duo

Απίστευτες εικόνες και όμως αληθινές με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο να δικαιώνεται, όταν τόσο καιρό φωνάζει πως η Νέα Τάξη θέλει να μαντρώσει τους πάντες σε πόλεις-γκέτο, προκειμένου να τους ελέγχει.

Όλοι μαζί τότε, σαν σωστοί δούλοι, θα ζητιανεύουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα της παγκόσμιας εξουσίας!

Έτσι όπως συνέβη έξω από την υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων, όπου γίνονται οι αιτήσεις για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι, Έλληνες και μετανάστες, δημιούργησαν τεράστιες ουρές, μέσα στην βροχή προκειμένου να κάνουν την αίτησή τους για τα λίγα ευρώ που δίνει το κράτος:


LeLo CaNa ViDeos

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε