Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι 5 «βασικές αρχές» του Ισλάμ σε σχολεία και νηπιαγωγεία ΒΙΝΤΕΟ

Ξεσηκώνονται οι γονείς και ονομάζονται... «ρατσιστές»
Γονείς στο New Jersey αλλά και σε άλλα σχολεία των ΗΠΑ έχουν ξεσηκωθεί, καθώς τα παιδιά τους εξωθήθηκαν να λάβουν μέρος σε μάθημα σχετικά με....
το Ισλάμ, ενώ δεν έχει καμία αναφορά σε άλλες θρησκείες και φυσικά στον Χριστό.

Η Libby Hilsenrath και Nancy Gayer, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό FOX εξέφρασαν τις έντονες ανησυχίες τους σχετικά με την προσπάθεια ισλαμοποίησης που επιχειρείται σε μικρές σχολικές ηλικίες (νηπιαγωγεία - δημοτικά).

Μάλιστα δίνονται ειδικά βιβλία που εξηγούν τι ήταν ο Μωάμεθ και τι διδάσκει το Κοράνι και πως ένας θεός (Αλλάχ - Γιαχβέ) υπάρχει και ο Μοχάμεντ είναι προφήτης του.

«Πιστεύω πως αυτό ξεπερνά τα όρια. Να διδάσκεται μία θρησκεία και όχι οι άλλες», ανέφερε η Hilsenrath και αναρωτήθηκε γιατί να μην διδάσκεται πως ο Χριστός είναι «η οδός, η αλήθεια» και πως «κανείς δεν πηγαίνει στον Θεό, αλλά μόνο μέσω εμένα».


Οι δύο μητέρες αποκάλυψαν πως στιγματίστηκαν ως ξενοβοφικές και ζηλώτριες στο σχολείο και πως η θέση τους συγκρίθηκε με εκείνη των Ku Klux Klan.

Αυτό επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την επιβολή της διδαχής του Ισλάμ στο παιδιά τους. Το ζούμε άλλωστε και στην Ελλάδα. Όποιος αντιδρά στην αθρόα είσοδο μουσουλμανόπουλων στα σχολεία, λαμβάνει την «ταμπέλα» του «φασίστα», του «ναζί» και του «ρατσιστή».

Δείτε μάλιστα και τα δύο παρακάτω βίντεο, τα οποία εισάγουν αγγλόφωνα παιδάκια στο Ισλάμ, το οποίο εγκρίνει επίσημα τις σφαγές αλλόπιστων, την παιδεραστία και την υποβάθμιση της γυναίκας, μαθαίνοντας τις 5 βασικές αρχές του Ισλάμ, δηλαδή πίστη, προσευχή, (δήθεν) φιλανθρωπία, νηστεία και προσκύνημα.

Γίνονται φυσικά και προτροπές για «εκπαιδευτικές εκδρομές» σε τζαμιά, όπως στην Ελλάδα, όπου μαθητές επισκέπτονται με το έτσι θέλω και ισλαμικά νεκροταφεία!


Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


shoumans


shoumans


Sinanis John

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε