.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Όσα δεν γνωρίζατε και σχεδιάζουν για το 2017 [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Νέα Τάξη θα παίξει τα ρέστα της, παρά την απώλεια του Λευκού Οίκου, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών και την....
νίκη του δεξιόστροφου Παλαιοταξίτη, Ντόναλντ Τραμπ,

Η Νέα Τάξη είναι αποφασισμένη να παίξει το 2017 τα ρέστα της, χρονιά που όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί της θα υπάρξουν εντάσεις και αναταράξεις στον πλανήτη.

Μετά την πραγματοποίηση της 47ης διοργάνωσης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (17 - 20 Γενάρη) στο Νταβός της Ελβετίας με κεντρικό θέμα «Μια υπεύθυνη ηγεσία που δίνει απαντήσεις», οι διοργανωτές πρόβαλλαν και ανέλυσαν τους στόχους για αυτή την χρονιά.

Πάνω απ’ όλα, θα υπάρξει προσπάθεια να μην εκλεγούν και στην Ευρώπη, ηγέτες της Παλαιάς Τάξης, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην Γηραιά Ήπειρο και θα οδηγήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε διάλυση.

Τονίστηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξής βασικοί στόχοι, όπως θα δείτε και στα σημαντικά βίντεο που ακολουθούν:

1. «Αναδιανομή του πλούτου», να τα πάρουν δηλαδή από τους έχοντες και να δώσουν σε όλους μαζί ψίχουλα, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι θα συγκεντρωθεί στις πολυεθνικές.

2. Προώθηση της ομοφυλοφιλίας και του τρανσεξουαλισμού στα σχολεία (το ζούμε έντονα και στην Ελλάδα).

3. Επιβολή της πολυπολιτισμικότητας, ένωση των ξένων.

4. Πανθρησκεία.

5. Πληρωμές μόνο με βιομετρικά.

6. Περιορισμός της ιδιωτικότητας.

Ο καθηγητής Φιλοσοφίας του Χάρβαρντ Μάικλ Σάντελ ανέπτυξε τη θεωρία του «skyboxification of society», δηλαδή περί «κοινωνίας όπου λόγω των ανεξέλεγκτων αγορών έχουν μεγαλώσει οι κοινωνικές διαφορές», κάτι που «καταστρέφει τη δημοκρατία και τον υγιή καπιταλισμό».

Ο σύμβουλος του Τραμπ Αντονι Σκαραμούτσι... αυτοκριτικά, είπε ότι ο ίδιος αν και μεγάλωσε σε μια οικογένεια της μεσαίας τάξης, όταν απέκτησε πλούτο «αποκόπηκε από τον απλό κόσμο».

«Πλούσιοι» φυσικά θεωρούνται για την Νέα Τάξη οι μεσαίοι και μικρομεσαίοι, καθώς οι μεγάλο - καρχαρίες θα παραμείνουν, προκειμένου να συνενωθούν μετά στην μητρική εταιρεία.

Έτσι, με έναν «εύπεπτο» τρόπο επιχειρείται να επιβληθούν παγκόσμιες Αρχές, οι οποίες θα ρυθμίζουν εντελώς την αγορά, θα καθορίζουν ποιος είναι πλούσιος και ποιος όχι και φυσικά θα ορίζουν 100% την Παιδεία σε όλα τα σχολεία σε χώρες επιρροής τους, στις οποίες ανήκει στην παρούσα φάση και η Ελλάδα.


balanthsberoia duo


Global Conversation

Η θεματολογία όπως είδατε ήταν εστιασμένη στο μέλλον που θα καθοριστεί κυρίως από τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της νέας τεχνολογικής επανάστασης, με την διάδοση της τεχνολογίας του «Διαδικτύου των πραγμάτων» (Internet of things).

Η καταιγιστική αλλαγή της ζωής μας, όπως λένε, θα συνοδεύεται και από την επανάσταση της εργασίας που θα την ακολουθήσει, και η οποία έχει ονομαστεί «οικονομία διαμοιρασμού» (Sharing economy), αναδιανομή του πλούτου, όπως είπαμε παραπάνω.

Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα για τους παγκοσμιοποιητές του Νταβός και αυτό ονομάζεται Παλαιά Τάξη, με Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ και Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ρωσία.

Όπως παραδέχονται στα επιτελεία της Νέας Τάξης:

«Εφέτος είχαμε ένα πρόβλημα. Η παγκοσμιοποίηση βρίσκεται σε άμυνα. Ήρθαν τα πάνω κάτω. Από περιθωριακό, το κίνημα της αντί-παγκοσμιοποίησης έφθασε να κατακτήσει την εξουσία στην ηγέτιδα δύναμη των ΗΠΑ».

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε