.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πώς η startup Ambrosia υπόσχεται νεότητα με 8.000 δολάρια

Η εταιρεία "Ambrosia" με έδρα το Μοντερέι της Καλιφόρνια ξεκίνησε τις κλινικές μελέτες για να αποδείξει τι συμβαίνει όταν στις φλέβες....
ηλικιωμένων τρέχει το αίμα νέων ανθρώπων.

Πρόκειται επί της ουσίας για μία απλή μετάγγιση αίματος, σύμφωνα όμως με τον Jesse Karmazin, επικεφαλής της startup, το αίμα είναι φάρμακο.

Ο Κarmazin έχει φοιτήσει στην ιατρική όμως δεν έχει πάρει πτυχίο, με τον ίδιο να έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το αίμα ως όπλο κατά της γήρανσης.

Με σπουδές ιατρικής στο Stanford και ως εκπαιδευόμενος στο National Institute on Aging ο Karmazin υποστηρίζει ότι οι μεταγγίσεις αίματος από νεότερους ανθρώπους βοήθησαν όσους το έλαβαν, χαρίζοντάς τους ευαιξία και μεγαλύτερη μυηκή δύναμη.

Πάντως παρά τα όσα υποστηρίζει ο Κarmazin η θεωρεία του αν και έχει επιβεβαιωθεί στα ποντίκια δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί στους ανθρώπους και ούτε είναι σίγουρο πως θα γίνει ποτέ αυτό.

Η τεχνική της Ambrosia δεν είναι καθόλου φθηνή αφού η διαδικασία περιλαμβάνει την μετάγγιση 1,5 λίτου πλάσματος από δότες ηλικίας 16 έως 25 ετών, με την διαδικασία να διαρκεί έως και δύο μέρες και να κοστίζει 8.000 δολάρια.

Η εταιρεία έχει κάνει την μετάγγιση σε 30 ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους υποστηρίζουν ότι είδαν βελτίωση, με τους ειδικούς όμως να φοβούνται ότι πρόκειται για το γνωστό placebo effect.

Παρ' όλα αυτά ο Karmazin δεν το βάζει κάτω και θέλει να συνεχίσει τα πειράματα της πρακτικής που βασίζεται στην 150 ετών τεχνική της παραβίωσης, της χειρουργικής δηλαδή ένωσης των φλεβών δύο ζώων.

Ε-ΡΟΔΙΟΣ: ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;;; ΘΥΣΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΝ 19Ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ;;; ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ;;;

newmoney

[Πηγή] 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε