Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

O Τραμπ Θα Εφαρμόσει τον Νόμο NESARA των Ανδρομέδιων;;;

Αμερικανός αυθεντικός πατριώτης θεωρείται ο Donald Trump από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και τους «Λευκούς Ιππότες»....

Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ NESARA

Οι πληροφορίες που δίδονται πιο κάτω καθώς και αυτές που δημοσιεύτηκαν από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, «πνίγηκαν» από τα κύρια ΜΜΕ

– Ο Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών εμπιστεύτηκαν τον Trump και τον έκριναν άξιο να τύχει ιδιαίτερης ενημέρωσης πριν από την εκλογή του, ενώ δεν το έκαναν με την Hillary και τους άλλους υποψηφίους

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και οι «Λευκοί Ιππότες» θεωρούν τον Donald Trump πιστό και αυθεντικό Αμερικανό πατριώτη, που έχει μια πραγματική και γνήσια αγάπη για την Αμερική και που δεν μπορεί να εξαγοραστεί.

Δεν ανήκει στην «κλίκα» και δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Προηγούμενες εκθέσεις έδειξαν ότι ο Donald Trump είχε μεγάλη εμπειρία με τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και τα λεγόμενα «truther» εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, όταν ενημερώθηκε για την «κλίκα», τους Illuminati, για τις «Μυστικές Κοινωνίες» κλπ και για όλα τα κακά που τυραννούν τον κόσμο, περιήλθε σε κατάσταση σοκ, στο βαθμό για όσα έμαθε!

Ο Donald Trump περιβάλλεται από μια ομάδα πιστών Αμερικανών πατριωτών στο πλαίσιο του νέου υπουργικού του συμβουλίου, πολλοί από τους οποίους είναι είτε στρατιωτικοί, είτε πρώην στρατιωτικοί.

Έχουν επιλεγεί με στρατηγικό τρόπο, ούτως ώστε οι Αμερικανικοί στρατιωτικοί να είναι στενά συνδεδεμένοι με τη μετάβαση της εξουσίας από την εταιρεία που κυβερνά τις ΗΠΑ στην Νέα Αμερικανική Δημοκρατία.

Επιπλέον, οι βασικές διατάξεις του νόμου NESARA (γνωστού σήμερα ως GESARA), έχουν μεθοδικά ενσωματωθεί ως μέρος της Νέας Αμερικανικής Δημοκρατίας, η οποία ξεκίνησε ήδη την λειτουργία της από τις 4 Νοεμβρίου, ή ακόμα και νωρίτερα.

Το σχέδιο μεγάλης εμβέλειας για την αναπροσαρμογή του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος (γνωστού ως RV ή Reset), έχει κριθεί απαραίτητο να καθυστερήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μετά που ο Trump θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντα του και μέχρι που η κυβέρνηση, το πολιτικό, τραπεζικό και οικονομικό περιβάλλον θα αισθάνονται αρκετά ασφαλή για να μπορούν να το εφαρμόσουν.

Ο Ομπάμα μπλόκαρε αρκετές φορές την αναπροσαρμογή αυτή.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα το Κογκρέσο θα εγκρίνει τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και ιδιαίτερα τον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions. Αναμένεται να συνεχιστούν οι ποινικές διώξεις εναντίον των Clinton, όπως και εναντίον πολλών άλλων, καθώς και αναμένεται μια μαζική και άνευ προηγουμένου ποσότητα αλλαγών κατά τη διάρκεια των πρώτων 100 ημερών της προεδρίας Trump..


 http://inteldinarchronicles.blogspot.gr

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε