Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Η μοναδική γυναίκα που βούτηξε στην Ρόδο έπιασε και τον Σταυρό [φωτο]

Αγνόησε το κρύο και τα κατάφερε περίφημα
Η Ελένη Καραγιάννη ήταν η τυχερή που ανέσυρε τον σταυρό από τα κρύα νερά της θάλασσας στην περιοχή του Ευαγγελισμού στη Ρόδο κατά την....
τελετή του καθαγιασμού των υδάτων!

Ήταν μάλιστα η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 13 άνδρες που βούτηξε για τον σταυρό.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Και φέτος, παρά το αρκετό κρύο, εορτάστηκαν τα Θεοφάνια στη Ρόδο με κάθε λαμπρότητα και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου. Το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία στον ιερό ναό το Ευαγγελισμού από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Κύριλλο. Στη συνέχεια παρουσία των τοπικών στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών έγινε ο Αγιασμός των υδάτων στο χώρο πίσω από τον ιερό ναό του Ευαγγελισμού.

Στη δοξολογία και στον Καθαγιασμό των υδάτων παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιος, οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και Μάνος Κόνσολας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Ευστρατίου και Μιχάλης Μπαριανάκης, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευάγγελος Μανδρακός, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Άννα Ζωάννου.

gineka3

gineka4

gineka2

gineka5

gineka6

gineka7

gineka1

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε