.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Εφαρμόστε το ΝΟΜΟ! Το ΜΑΞΙΜΟΥ ακούει;..

ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!
Δε θα μιλήσουμε για τους πρόσφυγες. Τους πραγματικούς πρόσφυγες που έχουν δει τη φρίκη του πολέμου και οφείλουμε ως άνθρωποι να τους στηρίξουμε....

Δε θα μιλήσουμε για όσους νόμιμα επιθυμούν να μεταναστεύσουν στη χώρα μας και έρχονται δια της ΝΟΜΙΜΗΣ οδού αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Θα μιλήσουμε για τους λαθρομετανάστες. Ανθρώπους που απλά… ήρθαν.

Χωρίς χαρτιά, χωρίς κανένα πιστοποιητικό του ποιοι και από πού είναι. Αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μας (το διαμέρισμά μας για παράδειγμα) τότε ο μετανάστης χτυπά την πόρτα και ζητά άδεια για να μπει. Ο λαθρομετανάστης εισβάλει σε αυτό χωρίς τη συναίνεσή μας και μάλιστα δε φεύγει. Για ποιο λόγο δε φεύγει όμως; επειδή δεν επιβάλλεται ο νόμος.

Τα της Συνθήκης Σένγκεν έχουν αναλυθεί εκτεταμένως. Θέλουμε να τονίσουμε την πολιτική έλλειψη βούλησης του αυτονόητου. Της επιβολής του νόμου.

Όσο η τωρινή (πιθανότατα και η μελλοντική) κυβέρνηση δεν προχωρά γρήγορα στην διάκριση προσφύγων-μεταναστών-λαθρομεταναστών όλοι θα παραμένουν σε ελληνικό έδαφος. Αν τώρα κάποιοι είναι οικογενειάρχες άνθρωποι, αυτό δεν ισχύει για μία μεγάλη μερίδα λαθρομεταναστών που προχωρούν και σε παραβατική συμπεριφορά του ποινικού δικαίου. Βιασμοί, ληστείες, πώληση ναρκωτικών.

Πρέπει γρήγορα να εφαρμοστεί ο νόμος. Όχι βία, αλλά αυστηρότητα.

Ξεκάθαρα πράγματα…

[Πηγή]


Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε