.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Τι ήταν πραγματικά η Κιβωτός του Δευκαλίωνα

Σιβυλλικοί Χρησμοί – Πρώτος λόγος : Ο Σιβυλλικός αυτός χρησμός είναι μια από τις αρχαιότερες προφητείες του ανθρωπίνου γένους....

Προφητεύει τον κατακλυσμό του Νώε – Δευκαλίωνα και θρηνεί για τους ανθρώπους που πρόκειται να χαθούν.

Ο πανάρχαιος αυτός Σιβυλλικός χρησμός σε συνδυασμό με την Ερμητική Αποκάλυψη αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία ύπαρξης Ελληνικής προκατακλυσμιαίας γραμματείας, 12.000 χιλιάδες χρόνια πριν την σημερινή εποχή.

Το νερό του κατακλυσμού είναι η αιτία της δημιουργίας ενός νέου ιερού γένους στην γη. Είναι το γένος που οικοδομείται από τους λίθινους γόνους της Πύρρας και του Δευκαλίωνα.


Οι Εβραίοι οικειοποιήθηκαν τον φοβερό κατακλυσμό μετατρέποντας τον Δευκαλίωνα σε Νώε, αλλά δεν κατάφεραν να αλλοιώσουν τα κωδικοποιημένα μηνύματα του Σιβυλλικού χρησμού, όπως ο πυραυγέας δίσκος, γιατί οι γενετικές τους καταβολές δεν τους επέτρεψαν να κατανοήσουν αυτές τις έννοιες.

Το σκάφος στο οποίο επιβιβάστηκε ο Νώε – Δευκαλίωνας, δεν προοριζόταν να ταξιδεύει στα κύματα της θάλασσας, αλλά υπεράνω αυτών. Αυτό το σκάφος περιγράφεται από την Σίβυλλα σαν πυραυγέας δίσκος και αυτή είναι η ακριβέστερη περιγραφή για ένα απαστράπτον σκάφος το οποίο βγάζει πυρ και είναι στρογγυλό όπως ένας ιπτάμενος δίσκος.

Σύμφωνα με τον χρησμό, ο Θεός τοποθέτησε την Πύρρα και τον Δευκαλίωνα μέσα σε νεφέλες, τους έκρυψε μέσα σε πύρινο φεγγοβόλο δίσκο και τους τοποθέτησε στον ουράνιο θόλο μαζί με την σελήνη και τα αστέρια.

Αν το σκάφος του Δευκαλίωνα ήταν ένα απλό καράβι, πως είναι δυνατόν να τοποθετήθηκε μεταξύ της σελήνης και των άστρων του ουρανού; Και γιατί πριν ξεκινήσει ο πυραυγέας δίσκος έπρεπε πρώτα να εφαρμοστεί με αρμονία το κλειδί επάνω στο στρογγυλό κάλυμμα, το οποίο με τη σειρά του έπρεπε να προσαρμοστεί επάνω στο πλαϊνό τμήμα του δίσκου; Το πλαϊνό μέρος του δίσκου χαρακτηρίζεται λαξευμένο, γιατί υπήρχαν οι εγκοπές επάνω στις οποίες θα εφάρμοζε το κάλυμμα του δίσκου, πριν αυτός ξεκινήσει.

Πως όμως μπόρεσαν να χωρέσουν μέσα στην ιπτάμενη κιβωτό όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου; Τα ζεύγη των ζώων τα οποία συγκέντρωσε ο Δευκαλίωνας – Νώε δεν μπορούσαν να χωρέσουν μόνο μέσα σε ένα ιπτάμενο δίσκο, αλλά ακόμη και μέσα σε ένα μικρό σπιρτόκουτο, γιατί είχαν συλλεχθεί με την μορφή γονιδίων.

Λόγω των κατακλυσμών και των γεωλογικών ανακατατάξεων που έπρεπε να επέλθουν για να υπάρχει ισορροπία πάνω στη γη, οι Ολύμπιοι διατηρούσαν μέσα στις κιβωτούς-σκάφη όλα τα αρχέτυπα σε μορφή γονιδιακή.


Τα ζεύγη των γονιδίων που δια-φυλάχτηκαν πριν τον κατακλυσμό, αφέθησαν ξανά στη γη, σε μικρότερες όμως διαστάσεις, όπως είχε συμβεί και πριν από εκατομμύρια χρόνια, όταν οι Ολύμπιοι σπορείς είχαν σπείρει τα αρχέτυπα κύτταρα όλων των ειδών στη γη χρησιμοποιώντας μια ανάλογη κιβωτό έναν ανάλογο πυραυγέα δίσκο ή μια μηχανή πυρρός όπως περιγράφεται από τον Αρχιεπίσκοπο Ευστάθιο.

Με άλλα λόγια, εκατομμύρια χρόνια πριν τα είδη των ζώων μπουν στη κιβωτό του Νώε, τα ίδια είδη είχαν βγει από μια άλλη κιβωτό, όχι σε φυσικό μέγεθος, αλλά σε μορφή γονιδιακή.

Οι Εψιλον επιτηρούν την δημιουργία και επεμβαίνουν στην εξέλιξη των ειδών, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Οι Ελληνίδες Σίβυλλες, στις οποίες οφείλουμε την αποκάλυψη ότι η κιβωτός του Νώε ήταν πυραυγέας δίσκος ήταν ιέρειες του Απόλλωνα και οι προφητείες τους πλαισιώνουν όλη την ιστορική διαδρομή της ανθρωπότητας από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα μέχρι και την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού.

Απόσπασμα από ΕΔΩ

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε