.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΡΧΙΣΕ.

Ο πλανήτης επιτέλους ξεκίνησε να αποβάλλει τις ηλίθιες απόψεις των νεοταξιτικων σκουπιδιών, που σαν σκουπίδια τα ίδια, μόνο να ρυπαίνουν τα....
πάντα επί γης είχαν την δυνατότητα να κάνουν!

Τα αποβλητα αυτα, ξεδοντιαζονται και θα ξεδοντιαστουν τελειως στην τεως πρωτευουσα τους, την ξενη για το Αμερικανικο κρατος, αλλα δικτατορας αυτου, Ουασιγκτον DC.

Την δηθεν πρωτευουσα των ΗΠΑ που ουδεποτε ενδιαφερθηκε για τον λαο της. Τον ειχε μονο για να εισπραττει αμεσους και εμμεσους φορους απο αυτον και να στρατολογει στρατιωτες για να επιβαλλει τα παγκοσμια εγκληματικα της θελω!

Σε συνεργασια δε με την γνωστη FED, την υποτιθεμενα κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ, ιδιωτικη ομως, φορτωνε χρεος την χωρα, για εξοπλισμους, εκστρατειες αφανισμου κρατων και λαων, και παραμονη μεγαλων μοναδων ολων των οπλων, σπαρμενες σε ολον τον πλανητη σχεδον, για να το παιζει μπαμπουλας και "τιμωρος" για οποια χωρα η οποιο λαο δεν ακολουθουσε τα παρανοικα σχεδια της Τουρκοσποριτικης νεοταξιτικης, ληστρικης, ψυχασθενους παγκοσμιας τραπεζοπολιτικης μαφιας!!

Εδω και λιγο καιρο,η μαφια αυτη εχει "μεταφερει" την πρωτευουσα της στο Βερολινο!

Η αλλαγη αυτη εγινε με την επισκεψη του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ δηθεν προεδρου των ΗΠΑ, στην πολη αυτη και η "παραδοση" του "δαχτυλιδιου" του φαινομενου ως παγκοσμιου!!! αρχηγου των νεοταξιτικων ορφανων στην Αγγελα Μερκελ!!

ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!!!

Πανε τα μεγαλεια!!!

Πολυ σωστα το ειδε ο Τραμπ, που θα ενδιαφερθει ειπε για τον ταλαιπωρο Αμερικανικο λαο!

Η Αμερικη, φιλοι μου, επιτελους αρχισε να απελευθερωνεται απο την μεγγενη των παγκοσμιων νεοταξιτικων μαφιοζων!

Με σταθερο και αποφασιστικο τροπο ο νεος προεδρος των ΗΠΑ, θα "γιατρεψει" τις ΗΠΑ, απο την σηψαιμικης υφης αρρωστια που την κατατρωγε και ακουει στο ονομα ναζιστικη νεοταξιτικη μαφια!

Με δεδομενο δε την συνεργασια των τριων νεων πλανηταρχων (προεδροι των Ρωσσια, ΗΠΑ, Κινα), θα τελειωσει οριστικα στον πλανητη, η αλλη σηψαιμικη ασθενεια, που γεννησαν και χρηματοδοτησαν οι δολοφονοι μαφιοζοι και που ακουει στο ονομα ΙΣΣΙΣ με στρατο τους τζιχανωμαλους!

Ομως, φευγοντας μια ταξη απο τονπλανητη, δημιουργειται αναποφευκτα ενα πολιτιστικο κενο!

Το ψυχανωμαλο καταστροφικο πολιτισμικο σοκ, των ναζιστων, περι σαλαμοποιησης των παντων (θρησκειων, πολιτισμων, γλωσσων, κλπ,) δεν επαυε να ειναι μια προταση των νεοταξιτων προς τις κοινωνιες, που αλλοτε επειθε και αλλοτε επιβαλλοταν με την βια!

Εναντι αυτης της κοσμοθεασης του βοθρου, τι θα αντιπαραθεσουν οι τρεις πλανηταρχες ως προταση κοσμοθεασης;;;

Ο Τραμπ μιλησε για Αμερικανικο εθνος, για μεταφορα της εξουσιας απο την Ουασιγκτον DC στον Αμερικανικο λαο! Μιλησε για παιδεια και προσβαση σε αυτην ολων!

Ο Πουτιν μιλησε για συνεργασια κρατων στην βαση του αμοιβαιου συμφεροντος, για Ορθοδοξια, εισηγαγε δε την Ελληνικη γλωσσα στα Ρωσσικα σχολεια!

Το ιδιο και ο Κινεζος προεδρος!

Και οι τρεις αυτοι νεοι ηγετες της ανθρωποτητας, αρχισαν ηδη να σκορπουν ανα την υφηλιο, δειλα δειλα, τις ευωδιαστες μυρωδιες της Ελληνικης κοσμοθεασης και τον τροπο που θα φτασουν οι λαοι τους σε αυτην! Δηλαδη την Ελληνικη γλωσσα!

Αλλωστε εκτος της μαφιοζικης κοσμοκαταστροφης και της Ελληνικης κοσμοθεασης, δεν υπαρχει κατι αλλο!!

Το αποχωρον Νεικος, ειναι συμπαντικη νομοτελεια να αντικαθισταται απο την Ελληνοπρεπη και Ελληνογεννη ΦΙΛΟΤΗΤΑ!

Η εποχη του Ελληνισμου και της Ελληνικης σκεψης που εχει αρχισει εδω και μερικα χρονια, τελευταια πηρε μια γενναια ωθηση!

Και το τελευταιο χαρτι της νεας ηγεσιας των νεοταξιτων, δηλαδη το κρατος Ελλας, δεν φαινεται να της δινει πλεον μεγαλες δυνατοτητες ελιγμων!

Μονο η εμπαθεια και το μισος τους κραταει ακομα την χωρα μας δεμενη. Αυτο ομως ειναι εις βαρος τους,σε εναν κοσμο που ΑΛΛΑΖΕΙ επισης εις βαρος τους!

Η ωρα της λευτεριας ειναι κοντα μας!

Και ο πλανητης μας χρειαζεται! Γιατι εμεις εχουμε ευθυνες για την μεταδοση της σκεψης μας!

Ελληνιδα και Ελληνα στην ψυχη!

Εισαι ετοιμη - ος;;;

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε