.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Σε εξέλιξη ψηφοφορία για απόσχιση της Καλιφόρνιας

Ραγδαίες εξελίξεις
ΈΚΤΑΚΤΟ: Σε εξέλιξη ψηφοφορία για απόσχιση της Καλιφόρνιας - Ραγδαίες εξελίξεις
Ο πόλεμος της Νέας Τάξης κατά του Τραμπ συνεχίζεται αμείωτος. Σε ένα κατεξοχήν προπύργιο των Δημοκρατικών, στην Πολιτεία της Καλιφόρνια διενεργούν....
ψηφοφορία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος απόσχισης μέσα στα επόμενα χρόνια!

Η εξέλιξη αυτή είναι μεν αναμενόμενη, ωστόσο πολλοί δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να γίνει πράξη, έχοντας την απόλυτη στήριξη ΜΚΟ και γνωστών Δημοκρατικών πολιτικών όπως της Χίλαρι Κλίντον.

Η πρόταση για το γνωστό σε όλους πλέον «Calexit» έχει ήδη τεθεί σε ένα πρώτο δημοψήφισμα, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ολική απόσχισή της μέχρι το 2019!

Σημειώνεται πως η ψηφοφορία γίνεται αυτή τη στιγμή ηλεκτρονικά.

Αν όντως επικυρωθεί από μία ισχυρή πλειοψηφία των πολιτών στην Καλιφόρνια, τότε θα καταργηθούν άρθρα στο Σύνταγμα της Καλιφόρνιας, όπου αναφέρεται ρητά πως η Πολιτεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των ΗΠΑ.

"Σίγουρα βλέπουμε ότι υπάρχει κάποια νέα στήριξη για αυτό και θέλουμε να βγάλουμε τις υπογραφές έξω, ειδικά τώρα που είμαστε στις πρώτες 100 ημέρες της προεδρίας Τραμπ, κατά τις οποίες θα προωθεί επιθετικά τις πολιτικές του, τις οποίες οι πολίτες της Καλιφόρνιας θα απορρίψουν – και έχουν ήδη απορρίψει", διεμήνυσε ο πρόεδρος του κινήματος "Yes California Independence", οι δράσεις του οποίου έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε