.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Οι διαδηλώσεις κατά του Τραμπ υποκινήθηκαν από τον Τ.Σόρος

Λένε οι New York Times
Αν μη τι άλλο, γενναία τοποθέτηση σε ένα ελεγχόμενο μέσο. Τις περίεργες οργανώσεις του Τζορτζ Σόρος βλέπει πίσω από τις διαδηλώσεις των τελευταίων....
ημερών, η Ινδικής καταγωγής και Μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, δημοσιογράφος Άσρα Νομανί.

Η ίδια σε αποκαλυπτικό της άρθρο στους New York Times δηλώνει ψηφοφόρος του Ντόναλντ Τραμπ και θεωρεί υπεύθυνο πλήρως τον "φιλάνθρωπο" Τζορτζ Σόρος για τις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ.

"Η UnitedWomen.org, που συμμετείχε στη διαδήλωση, ανάρτησε βίντεο με κομματικά hashtag στο Twitter όπως #ImWithHer (είμαι μαζί της, με τη Χίλαρι) και #ThanksObama (Σε ευχαριστούμε Ομπάμα)".

Ήταν μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά που αναφέρει η Ινδή δημοσιογράφος στο άρθρο - καταπέλτης της, αναφερόμενη σε διαδηλωτές (κυρίως γυναίκες) με τα "ροζ σκουφάκια".

Η η Planned Parenthood,που τάσσεται υπέρ των εκτρώσεων, η MoveOn.org, που στάθηκε σκληρά στο πλευρό της Χίλαρι, η American Civil Liberties Union, η Center for Constitutional Rights κ.α., είναι μόνο 4 από τις συνολικά 56 οργανώσεις που σύμφωνα με τη δημοσιογράφο εμπλέκονται στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών στις ΗΠΑ.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε