.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και «Γκρίζοι Λύκοι» στον Ελληνικό Στρατό

Νέο περιστατικό μετά τους Αλβανούς φαντάρους
Δεν υπάρχουν μόνο νεοσύλλεκτοι που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον “Αλβανικό αετό” σήμα του Αλβανικού σοβινισμού....

Σύμφωνα με την στρατιωτική ιστοσελίδα «ArmyNow.net», τουρκόφρων νεαρός από την μουσουλμανική μειονότητα, ο οποίος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, δηλώνει στα social media «περήφανος που είναι Τούρκος», θαυμάζοντας ανοιχτά τους φασίστες των «γκρίζων λύκων», την εθνικιστική αυτή οργάνωση που στρέφεται εναντίον του Ελληνισμού, επιθυμώντας νέες σφαγές.

Ο εν λόγω νεαρό προέρχεται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη.

Στην φωτογραφία του προφίλ του εμφανίζεται η Τουρκική σημαία.




Δηλώνει «πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που είναι Τούρκος”, χρησιμοποιώντας την γνωστή φράση του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είναι και η εθνική φράση της Τουρκίας.


Δηλώνει επίσης πολύ τυχερός που γεννήθηκε Τούρκος, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στη Δυτική Θράκη την οποία επιβουλεύεται η Άγκυρα, με «όργανα» τους τουρκόφρωνες, όπως ο νεαρός.


Σε περσινή φωτογραφία του έκανε ευθείες αναφορές στους γκρίζους Λύκους, στην Δυτική Θράκη, βάζοντας μάλιστα και σχετική περιγραφή του εαυτού του ως “λύκου” (kurt) στο προφίλ του.


Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση από τις πολλές που υπάρχουν και που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Ελλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου…

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε