.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Μουσουλμάνοι προσηλυτίζουν τους Έλληνες της Β.Ηπείρου!

Η Ελληνική πολιτεία την ίδια ώρα είναι παντελώς απούσα.
Οι παρεμβάσεις και μάλιστα προκλητικές το τελευταίο διάστημα στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, καθώς από....
ότι φαίνεται στόχος δεν είναι μόνο η τρομοκράτηση (ή αποκλεισμός) του Ελληνικού στοιχείου, αλλά και ο προσηλυτισμός τους.

Αυτό είναι γεγονός, μετά και από την κυνική ομολογία του επικεφαλής του τζαμιού «Σαλάφ Ους Σαλίχ», Αχμάντ Ελντίν. Ο Ιμάμης αυτός υποστήριξε συγκεκριμένα:

"Εμείς (ιμάμηδες) επισκεφτήκαμε την Ελληνική μειονότητα στα χωριά του Αργυροκάστρου, συντάξαμε μαθήματα και παραδόσεις για το Ισλάμ στην Ελληνική γλώσσα και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από Μουσουλμάνος και από μη Μουσουλμάνους".

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ζητάει απεγνωσμένα αύξηση των οικονομικών κονδυλίων προκειμένου να συνεχιστούν οι διδασκαλίες του στους πληθυσμούς της Β.Ηπείρου, προαναγγέλοντας ακόμη και ανέγερση νέων τζαμιών στην περιοχή.

Στο στόχαστρο φυσικά έχουν περιέλθει οι ελληνικοί-χριστιανικοί πληθυσμοί, οι οποίοι πλέον είναι ανήμποροι να αντιδράσουν δυναμικά, καθώς επικρατεί κλίμα τρόμου από τις συχνές προκλήσεις Αλβανών εθνικιστών.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε