.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Τι συνέβη στην Λέσχη Bilderberg

Οι χάκερς της ομάδας «HackBack» αλλά και οι «Anonymous» εξαπέλυσαν το βράδυ της Παρασκευής κυβερνοεπίθεση με απειλητικό μήνυμα στην....
ιστοσελίδα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Η Λέσχη Bilderberg βρίσκεται χαμηλά στην βαθμίδα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, περνώντας απλά από κόσκινο πολιτικούς, οι οποίοι ενδέχεται να κυβερνήσουν.

«Αγαπητά μέλη της Μπίλντερμπεργκ, από τώρα και στο εξής, κάθε ένας από εσάς, έχει ακριβώς έναν χρόνο (365 ημέρες) ώστε να ενεργήσει πραγματικά προς όφελος των ανθρώπων και όχι των ιδιωτικών συμφερόντων του» τονίζουν.

«Διαφορετικά, θα σας βρούμε και θα σας χακάρουμε», σημείωσαν και τόνισαν:

«Έχουμε τον έλεγχο των ακριβών συνδεδεμένων αυτοκίνητων σας, έχουμε τον έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών ασφαλείας στο σπίτι σας, έχουμε τον έλεγχο του laptop της κόρης σας, έχουμε τον έλεγχο του κινητού της γυναίκας σας.

Έχουμε καταγράψει τις μυστικές συναντήσεις σας, έχουμε διαβάσει τα email σας, έχουμε τον έλεγχο του SmartWatch από το αγαπημένο σας κορίτσι-συνοδό, είμαστε μέσα στις αγαπημένες σας τράπεζες και διαβάζουμε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Δεν θα είστε ασφαλείς οπουδήποτε κοντά σε ηλεκτρονικές συσκευές».

Οι χάκερς αυτοπροσδιορίζονται ως «Κίνημα HackBack» και «Anonymous». Το απειλητικό τους κείμενο δημοσιεύτηκε στο bilderbergmeetings.org.

Όλα αυτά φυσικά μοιάζουν με θέατρο, καθώς η Bilderberg δεν κυβερνά, αλλά υπόκειται όπως και πολλοί από τους χάκερες στην παγκόσμια εξουσία της Νέας Τάξης.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε