.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η πτήση 666 προσγειώθηκε στο HEL Παρασκευή και 13

Πράγματι η πτήση 666 της Finnair απογειώθηκε από Κοπεγχάγη (CPH) και πέταξε κατευθείαν στο Ελσίνκι (HEL) την Παρασκευή 13/1/2017....

Η πτήση απογειώθηκε στις 13:00 τοπική ώρα, σύμφωνα με το FlightAware και προσγειώθηκε στο HEL στις 3:41 μ.μ ώρα Ελσίνκι.

Παράξενη σύμπτωση για την μέρα Παρασκευή και 13/1 κι ο προορισμός HEL είναι ένας πραγματικός προορισμός στο αεροδρόμιο. Είναι λίγο ανατριχιαστικό και αστείο ταυτόχρονα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα αστείο όταν προορίζεσαι για την κόλαση.

Και το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι:

Ο λογαριασμός Twitter @ Flightradar24, που παρακολουθεί την εναέρια κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο, επεσήμανε ότι το αεροσκάφος είναι 13 ετών, σύμφωνα με την καταχώρηση και τον αριθμό σειράς.


Μπορεί να είναι σύμπτωση και ίσως μια λαμπρή κίνηση από κάποιον (που χρειάζεται μια αύξηση) στο τμήμα προγραμματισμού της Finnair. Όπως και να'χει αυτή είναι μια συναρπαστική ευθυγράμμιση στη σειρά παραδοξότητας!

Το επόμενο που μένει να κάνει κανείς, είναι να ψάξει μέσα στη λίστα των επιβατών, για να μάθει αν κάποιος με το όνομα Jason ήταν στην πτήση 666 την Παρασκευή και 13.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε