.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Αποκάλυψη Ρωσσικών ΜΜΕ: Κρίσιμη χρονιά το 2017!

Το Ρωσσικό ενημερωτικό δίκτυο Sputnik, δημοσιοποίησε κείμενο του Αμερικανικού Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, το οποίο σκιαγραφεί τις μεγαλύτερες απειλές, οι....
οποίες μπορούν να οδηγήσουν το 2017 τον πλανήτη στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μεταξύ άλλων, τονίζεται η κόντρα Τουρκίας-Κούρδων, η οποία είναι σε θέση να οδηγήσει την γείτονα σε ένα ολοκληρωτικό εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος θα επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή και φυσικά και την Ελλάδα, καθώς εκατομμύρια πρόσφυγες θα σπεύσουν στην χώρα μας.

Το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων αναφέρει, ωστόσο, πως ο πιο σημαντικός κίνδυνος είναι εκείνος της σύγκρουσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, δηλαδή Νέας και Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων.

Σύμφωνα με αυτό οι πιθανές αιτίες είναι:

Κλιμάκωση στην Συρία και στην Μέση Ανατολή για τους γνωστούς πλέον λόγους.

Βαλτική, όπου το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει συνεχώς στρατεύματα κατά της Ρωσίας με την «Αρκούδα» να προβαίνει σε αντίστοιχες κινήσεις εναντίον τους. Μάλιστα, εκτιμάται πως η Ρωσία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επιθετική σε ότι έχει να κάνει με την συγκεκριμένη περιοχή, έχοντας ως δεδομένο πως οι Αμερικανοί θα κάνουν πίσω.

Τα προβλήματα στις σχέσεις ΗΠΑ – Κίνας, ειδικά μετά την ανάληψη της Προεδρίας από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατηγόρησε την Κίνα πως “έκλεψε” ένα αναγνωριστικό drone του αμερικανικού ναυτικού, ενώ προσπαθεί να φέρει πίσω τις εταιρείες που έφυγαν από τις ΗΠΑ για την χώρα της Άπω Ανατολής.

Η αντιπαράθεση Πιονγιανγκ – Ουάσινγκτον.

Κλιμάκωση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν για τα σύνορα στο Κασμίρ.

Ο πόλεμος του διαδικτύου!

Η πραγματική αιτία βέβαια είναι η κυριαρχία στον πλανήτη, ο οποίος όλα δείχνουν πως οδηγείται στην απόλυτη σύγκρουση!

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε