Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ποιοί ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ το ΕΨΙΛΟΝ σε ΑΡΗ και ΣΕΛΗΝΗ;;; (video)

Μερικές φορές κάποιες παρατηρήσεις σε κοντινούς πλανήτες εκπλήσσουν ή ταρακουνούν συθέμελα την νοημοσύνη μας....

Ωστόσο, μπορείς εύκολα να το προσπεράσεις.

Τι γίνεται, όμως, όταν το ίδιο παράδοξο το συναντάς ξανά και ξανά; Μήπως δεν είναι αξιοπερίεργο, πλέον;

Πολλοί δεν μπορούν να αποδεχτούν την πιθανότητα να υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί. Επίσης, δεν ικανοποιούνται με το ενδεχόμενο κάποιος γήινος πολιτισμός στο απώτατο παρελθόν να είχε την δυνατότητα να ταξιδέψει στο διάστημα και, μάλιστα, να χτίσει αποικίες σε κάποιους πλανήτες.

Πολλές φορές, όμως, τα στοιχεία ή αν θέλετε οι ενδείξεις, έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν καλύτερα από εμάς…
Ένα Ε ή Ξ ή ꖻ

Σε ένα video που έφτιαξε η Sandra Elena Andrade μας παρουσιάζει την έρευνα του Αργεντινού ερευνητή Marcelo Irazusta, ο οποίος μας δείχνει κάποιες ομοιότητες που εντόπισε να υπάρχουν στον πλανήτη Άρη και στην Σελήνη.

Η παρατήρηση και η σύγκριση έγινε μέσω των Google Moon και Google Mars, με φωτογραφίες που σαφώς έχουν χορηγηθεί από την NASA.

Ας δούμε, λοιπόν, τις εικόνες:

Αριστερά: Πλανήτης Άρης – Δεξιά: Δορυφόρος Σελήνη

Συντεταγμένες για τον Άρη: 1°28’18.81″N 23° 1’1.58″O
Συντεταγμένες για την Σελήνη: 43° 1’55.13″S 9°45’59.38″O

Εδώ, ο Irazusta βλέπει ένα 58 στον Άρη, ωστόσο θα μπορούσε να είναι Ε8 ή Ξ8 και σε μία πιο προχωρημένη ερμηνεία ένα Διπλό ή Αντίστροφο Ε. Στην Σελήνη βλέπουμε ένα SE ή ένα SΞ. Σε όλες τις περιπτώσεις υπεισέρχεται ο νόμος της παρειδωλίας που σου λέει ότι σε έναν σχηματισμό ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει και όχι αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

Ό,τι κι αν «βλέπει» ο καθένας μας, η ουσία δεν αλλάζει. Πρόκειται για το ίδιο «σύμβολο». Το σχήμα που θυμίζει έντονα «Ε» είναι κοινό και στις δύο περιπτώσεις

Το περίεργο, όμως, είναι ότι το ίδιο περίπου σχήμα που περιέχει το Ε, συναντούμε και στην Σελήνη. Επιπλέον, πρέπει να σημειώσουμε ότι, το ελληνικό γράμμα Έψιλον, έχουμε δει ξανά στην Σελήνη. Μήπως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση;

Ένα Π ή μία Πύλη

Αριστερά: Δορυφόρος Σελήνη – Δεξιά: Πλανήτης Άρης

Συντεταγμένες για τον Άρη: 45°56’58.23″N 23°32’16.97″E
Συντεταγμένες για την Σελήνη: 27°53’25.47″N 0° 4’19.46″O

Εδώ βλέπουμε από ένα Π. Ο τρόπος που είναι τοποθετημένο(;) θυμίζει περισσότερο μία Πύλη η οποία προφανώς οδηγεί κάπου κάτω από την επιφάνεια…

Μία μαιανδροειδή δομή

Πάνω και κάτω: Δορυφόρος Σελήνη

Συντεταγμένες για την Σελήνη: 26°21’55.76″N 12° 6’53.62″E

Εδώ, και στις δύο φωτογραφίες από την Σελήνη, βλέπουμε μία μαιανδροειδή δομή, η οποία αποτελείται από τέλειες ευθείες γραμμές. Αν θέλουμε να ταυτίσουμε το εύρημα με κάποιο είδος κατασκευής, πιθανότατα πρόκειται για τείχος. Κάτι αντίστοιχο αλλά όχι τόσο ευδιάκριτο και συγκρίσιμο, θα μπορούσαμε να βρούμε και στον Άρη σε αυτές τις συντεταγμένες 1°29’15.38″S 126°56’22.46″O

Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από το ακόλουθο video:

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


Sandra Elena Andrade

Πώς μπορεί να είναι δυνατόν να συναντούμε σε δύο διαφορετικά ουράνια σώματα, παρόμοιες κατασκευές και ίδια σύμβολα; Η μόνη εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε είναι πως και στα δύο υπήρξαν νοήμονες πολιτισμοί που όχι μόνο αναπτύχθηκαν αλλά επίσης αντάλλαξαν και γνώσεις.

Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση, τόσο ο Άρης όσο και η Σελήνη, να δέχτηκαν την επίσκεψη κάποιοι τρίτου πολιτισμού, από άλλον πλανήτη ή αστρικό σύστημα, ή ακόμα και από την ίδια την Γη προερχόμενου από μία εποχή που πολλές ενδείξεις σε αρχαίες παραδόσεις δείχνουν πως είχαν την τεχνολογία να ταξιδεύουν και στο διάστημα.

Στην ελληνική μυθολογία, υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές για αυτό το θέμα, όπως οι περιγραφές της Σελήνης αλλά και αναφορές για τον Φαέθωντα ότι είχε την δυνατότητα να κάνει τον γύρω της Σελήνης και μάλιστα πολλές φορές.

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε « »